defacto_pan2020
Tullhuset i UppsalaFoto: Pressbild

FME får uppdrag i K-märkt byggnad

Fors Måleri och Entreprenad har fått ett ytt uppdrag från FastPartner i Uppsala.

Efter det fina samarbetet mellan Fors Måleri & Entreprenad (FME) och FastPartner i Märsta Centrum så har FME fått ett nytt uppdrag i en fastighet i Uppsala där man ska hyresgästanpassa det så kallade Tullhuset i Uppsala.
– Det känns härligt att få förtroendet att arbeta med en så pass anrik byggnad, säger Peter Sunnerman på FME.

Fastigheten är dessutom Kulturmärkt så det blir med varsamma händer som FME får arbeta.
– Allt är planerat så nu är det bara utförandedelen kvar, det känns skönt att vara igång med det!I gamla fastigheter är det inte ovanligt att det dyker upp alla möjliga och omöjliga konstigheter, så det gäller att ha bra koll på läget, berättar Peter Sunnerman.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
teatergrillen_helsida
colorama_jul

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh