defacto_panorama_mustasch
Tullhuset i UppsalaFoto: Pressbild

FME får uppdrag i K-märkt byggnad

Fors Måleri och Entreprenad har fått ett ytt uppdrag från FastPartner i Uppsala.

Efter det fina samarbetet mellan Fors Måleri & Entreprenad (FME) och FastPartner i Märsta Centrum så har FME fått ett nytt uppdrag i en fastighet i Uppsala där man ska hyresgästanpassa det så kallade Tullhuset i Uppsala.
– Det känns härligt att få förtroendet att arbeta med en så pass anrik byggnad, säger Peter Sunnerman på FME.

Fastigheten är dessutom Kulturmärkt så det blir med varsamma händer som FME får arbeta.
– Allt är planerat så nu är det bara utförandedelen kvar, det känns skönt att vara igång med det!I gamla fastigheter är det inte ovanligt att det dyker upp alla möjliga och omöjliga konstigheter, så det gäller att ha bra koll på läget, berättar Peter Sunnerman.

defacto_mustach_helsida

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

ica_oktober
agy_oppethus

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

happyhomes_2019
fme_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_host_helsida
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
greeknight_outsider
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
nrh
connys