centrum_tvaar
Foto: Swedavia/Daniel Blom

Flygtrafik och resenärer minskade på Arlanda

Trafiken och resenärerna backade i februari på Arlanda.

centrum_tvaar

Det hör inte till vanligheterna men flygtrafiken och antalet resenärer backade på Arlanda i februari. Landningarna i februari uppgick till 8521 stycken vilket är en minskning med två procent, sett över årets två första månader var det 17523 landningar på Arlanda, också det en minskning med två procent. Det totala antalet passagerare för februari uppgick till 1,756 och för jan-feb till 3,554 miljoner. Resenärerna minskade med två procent för februari och tre procent totalt för hittills i år.

Av resenärerna på Arlanda var reste 1,357 miljoner utrikes och 398 000 inrikes. Inrikestrafiken minskade med hela fyra procent. Siffrorna över resenärs- och flygtrafik jämförs med föregående år.

EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

connys

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

ridskola_2019_helsida
banner_trerosor
arlandagolf
defacto_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

icavalsta_semlor
sangensemble
sh_oppet
karby2
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider