sommar
Ett SAS-plan till Los Angeles blev påkört under morgonenFoto: Pressbild/SAS

Flygplan krockade på Arlanda

Ett SAS-plan som stod inne i hangarbyggnaden blev under morgonen påkört av ett annat plan varpå planet som skulle till USA tog ur trafik skriver Expressen.

Ett plan på väg till en gate kom i kontakt med en av vingspetsarna på ett SAS-plan som skulle till USA under morgonen skriver Expressen.
– I och med att planen har haft kontakt måste man byta ut vingspetsen och kontrollera så det inte finns några skador, säger Freja Annamatz, presschef på SAS till Expressen.

Några passagerare fanns dock inte ombord på något av planen. Planet skulle lyfta till Los Angeles vid 9.30-tiden. Anledningen var att det skulle ta för lång tid att åtgärda problemet enligt Expressen. Passagerarna fick därför bokas om till andra plan, det är oklart hur många passagerare som berörts.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
sommar_centrum
EXTRA

Här är barnen som ploggar på idrotten

Ung & Student SVT:s Lilla Aktuellt besökte i veckan Steningehöjdens skola för att skolans elever "ploggar": - Vi har hitills ploggat med elever i år 2-6 men tanken är att alla elever på skolan ska plogga, säger idrottsläraren Jessica Brissman.

arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
defacto_outsider