defacto_pan2020
Ett SAS-plan till Los Angeles blev påkört under morgonenFoto: Pressbild/SAS

Flygplan krockade på Arlanda

Ett SAS-plan som stod inne i hangarbyggnaden blev under morgonen påkört av ett annat plan varpå planet som skulle till USA tog ur trafik skriver Expressen.

Ett plan på väg till en gate kom i kontakt med en av vingspetsarna på ett SAS-plan som skulle till USA under morgonen skriver Expressen.
– I och med att planen har haft kontakt måste man byta ut vingspetsen och kontrollera så det inte finns några skador, säger Freja Annamatz, presschef på SAS till Expressen.

Några passagerare fanns dock inte ombord på något av planen. Planet skulle lyfta till Los Angeles vid 9.30-tiden. Anledningen var att det skulle ta för lång tid att åtgärda problemet enligt Expressen. Passagerarna fick därför bokas om till andra plan, det är oklart hur många passagerare som berörts.

speedy_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

defacto_helsida
happy_homes_mars
centrum_helsida2020

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

festspec_corona_helsida
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

marina_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider