defacto_pan

Flygplan körde in i byggnad

Ett flygplan körde in i en byggnad på Arlanda under kvällen rapporterar Aftonbladet: - Det är fullt med polisbilar, brandbilar, you name it, allting. Jag såg att: “shit vingen sitter fast I väggen, sånt händer ju inte”, säger ett vittne till tidningen.

Det är fullt pådrag på Arlanda sedan ett flygplan kört in med vingen i en byggnad enligt Aftonbladet. Polis är på plats edan 17.44 då det kom in. Det ska vara ett plan från Air India och ingen person är skadad, planet har dock evakuerats men ett vittne säger att det är ”fullt kaos”.

Stämningen är obehaglig enligt vattnet och folk är uppjagade. Planet ska ha kört in i en byggnad som är under rivning. Polisen har i övrigt inga detaljer. Vad som orsakat olyckan är oklart men Swedavia ska undersöka saken. Planet hade 179 passagerare som fick lämna planet och ta sig in i terminalen. Krocken ska ha skett ca 50 meter från  terminalen.

lager_bilnet
fme_jul

Så snöröjer kommunen i vinter

Nyheter Sigtuna kommun har i år tagit grepp om att informera kommuninvånarna om hur det ska skottas och en kontinuerligt uppdaterad sida i samband med snöfall.

happy_homes_juli
sigtuna_funkis

Risk för blodbrist i julhelgen

Notiser Blodcentralen i Stockholms län meddelar att det inför julen behöver fyllas på i blodlagren: - Vi har kallat och påmint alla blodgivare de senaste veckorna men ändå inte kunnat få upp lagret till önskad nivå, säger Fredrik Boström, medicinskt ansvarig läkare på Blodcentralen i Stockholms län.

defacto_host2018
icavalsta_julbanner
EXTRA

Uppdaterad Ingen brand på krog

Blåljus Brandkår larmades till en krog i Sigtuna där det skulle ha brunnit inne i byggnaden: -Det var ingen brand, uppger Storstockholms räddningscentral.

sportfiskebanner2
julbanner2
objekt3
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
outsider
nrh_lania
funkis_2
objekt4
connys
komvuxq3_4
vanster_jul
objekt2