sportfiske_jubileum

Flygplan körde in i byggnad

Ett flygplan körde in i en byggnad på Arlanda under kvällen rapporterar Aftonbladet: - Det är fullt med polisbilar, brandbilar, you name it, allting. Jag såg att: “shit vingen sitter fast I väggen, sånt händer ju inte”, säger ett vittne till tidningen.

rosta_sigtuna2

Det är fullt pådrag på Arlanda sedan ett flygplan kört in med vingen i en byggnad enligt Aftonbladet. Polis är på plats edan 17.44 då det kom in. Det ska vara ett plan från Air India och ingen person är skadad, planet har dock evakuerats men ett vittne säger att det är ”fullt kaos”.

Stämningen är obehaglig enligt vattnet och folk är uppjagade. Planet ska ha kört in i en byggnad som är under rivning. Polisen har i övrigt inga detaljer. Vad som orsakat olyckan är oklart men Swedavia ska undersöka saken. Planet hade 179 passagerare som fick lämna planet och ta sig in i terminalen. Krocken ska ha skett ca 50 meter från  terminalen.

happyhomes_2019
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
mp_eu
moderaternamaj
oppning_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida
nationaldag_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

ridskola2019_outsider
nrh
connys
oppning_outsider
colorama_april
fme_outsider
sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
defacto_outsider
rosta_sigtuna
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
v_eu
sh_oppet
bonava_maj_outsider
nationaldag_out