banner_moderaterna
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Flygbolag bland de mest anmälda företagen

Flera företag med verksamhet på Arlanda är bland de 100 mest anmälda företagen i landet enligt Konsumentverket rapporterar Metro.

banner_moderaterna_artikel

Välkända företag är med på Konsumentverkets lista över flest anmälningar 2017, bland annat Telia (5:a), Klarna (7:a), Arla (9:a) och PostNord (11:a). Flygbolag med verksamhet på Arlanda anmäls också till Konsumentverket, bland annat har SAS fått 63 anmälningar mot sig, Norwegian 56 anmälningar, Lufthansa 24 anmälningar och Air Berlin 18 stycken enligt tidningen Metro som sammanställt de 100 mest anmälda företagen.

Vem som helst kan anmäla ett företag eller produkter till Konsumentverket. Det kan bland annat handla om vilseledande marknadsföring, reserättigheter eller säljmetoder bland annat. Tvist eller reklamationer ska dock inte anmälas till Konsumentverket. Anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) kan handla om företa som inte gör rätt för sig och om ARN sedan anser att företaget inte hållit vad som utlovats så hamnar man på den så kallade Svarta Listan.

ABS Wheels går med i ledande branschförening

Näringsliv Märstaföretaget ABS Wheels har gått med i branschorganisationen Sveriges fordonsverkstäders förening: - Att ABS Wheels nu vill att alla sina återförsäljare ansluter sig för att öka tryggheten för fordonsägare är fantastiskt, säger Bo Ericsson, vd för Sveriges fordonsverkstäders förening

sap_valet2018
happy_homes_juli

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

steningeslottsommar

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
centerpartiet_helsida_ett
gotenehus

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
sd_val2018
sfs_outsider
skanela_standard