defacto_pan
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Flygbolag bland de mest anmälda företagen

Flera företag med verksamhet på Arlanda är bland de 100 mest anmälda företagen i landet enligt Konsumentverket rapporterar Metro.

Välkända företag är med på Konsumentverkets lista över flest anmälningar 2017, bland annat Telia (5:a), Klarna (7:a), Arla (9:a) och PostNord (11:a). Flygbolag med verksamhet på Arlanda anmäls också till Konsumentverket, bland annat har SAS fått 63 anmälningar mot sig, Norwegian 56 anmälningar, Lufthansa 24 anmälningar och Air Berlin 18 stycken enligt tidningen Metro som sammanställt de 100 mest anmälda företagen.

Vem som helst kan anmäla ett företag eller produkter till Konsumentverket. Det kan bland annat handla om vilseledande marknadsföring, reserättigheter eller säljmetoder bland annat. Tvist eller reklamationer ska dock inte anmälas till Konsumentverket. Anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) kan handla om företa som inte gör rätt för sig och om ARN sedan anser att företaget inte hållit vad som utlovats så hamnar man på den så kallade Svarta Listan.

Snart öppnar Subway

Näringsliv Subway startar upp restaurang i Märsta centrum innan månaden är slut: - Vi väljer att etablera i Märsta eftersom att vi tror på att konceptet Subway fungerar bra i Märsta, berättar franchisetagare Patrik Andersson.

defacto_host2018

Effekt Svenska AB expanderar

Näringsliv Märstaföretaget Effekt Svenska AB förvärvar Global fastighetsservice AB. I och med affären kommer Effekt Svenska AB att omsätta ca 150 miljoner kronor.

hostfest_centrum

Nya satsningar från SAS

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer från Arlanda med start i vår: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, i ett pressmeddelande.

EXTRA

Märstabon kan prisas på Motorgalan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro är en av tre gör upp om priset som årets marknadsförare inom fordonsbranschen: - Jag känner mig jätte stolt över att ha blivit nominerad, säger Jorge till märsta.nu

Bjurfors etablerar på Tingvalla

Nyöppnat Bjurfors kommer in på mäklarmarknaden i kommunen: - Efter många år i branschen och med stort kontaktnät och erfarenhet vill man sätta sin egen prägel på rutiner och processer, säger kontorschefen Marie Karademir i ett pressmeddelande.

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

objekt4
sportfiske_banner
sbrf_sep
outsider
komvuxq3_4
objekt3
objekt2
nrh
sigtunavatten_standard
connys