defacto_pan

Flicka misstänks för mordet i Forsby

Aftonbladet rapporterar att en flicka misstänks för mordet på en 47-årig man utanför Odensala i vintras.

Två män sitter häktade misstänka för mordet på en 47-årig man som hittades i Forsby mellan Odensala och Knivsta i februari i år. I helgen försökte åklagare att häkta en 15-årig flicka för mordet rapporterar Aftonbladet. Men Uppsala tingsrätt gick inte på åklagarens linje och flickan försattes på fri fot, hon är dock fortsatt misstänkt. Det är oklar varför åklagare velat få henne häktad och hur hennes del i brottet ser ut.

Den 47-årige mannen avrättades med ett skott i bakhuvudet, han ska sedan ha transporterats till Forsby via Märsta där man försökte tända eld på kroppen i en rishög.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

defacto_helsida
connys
defacto_outsider
colorama_april2
nrh