Flicka misstänks för mordet i Forsby

Aftonbladet rapporterar att en flicka misstänks för mordet på en 47-årig man utanför Odensala i vintras.

Två män sitter häktade misstänka för mordet på en 47-årig man som hittades i Forsby mellan Odensala och Knivsta i februari i år. I helgen försökte åklagare att häkta en 15-årig flicka för mordet rapporterar Aftonbladet. Men Uppsala tingsrätt gick inte på åklagarens linje och flickan försattes på fri fot, hon är dock fortsatt misstänkt. Det är oklar varför åklagare velat få henne häktad och hur hennes del i brottet ser ut.

Den 47-årige mannen avrättades med ett skott i bakhuvudet, han ska sedan ha transporterats till Forsby via Märsta där man försökte tända eld på kroppen i en rishög.

2020_helsida
festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

marina_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
speedy_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
nrh