defacto_pan2020

Flicka misstänks för mordet i Forsby

Aftonbladet rapporterar att en flicka misstänks för mordet på en 47-årig man utanför Odensala i vintras.

Två män sitter häktade misstänka för mordet på en 47-årig man som hittades i Forsby mellan Odensala och Knivsta i februari i år. I helgen försökte åklagare att häkta en 15-årig flicka för mordet rapporterar Aftonbladet. Men Uppsala tingsrätt gick inte på åklagarens linje och flickan försattes på fri fot, hon är dock fortsatt misstänkt. Det är oklar varför åklagare velat få henne häktad och hur hennes del i brottet ser ut.

Den 47-årige mannen avrättades med ett skott i bakhuvudet, han ska sedan ha transporterats till Forsby via Märsta där man försökte tända eld på kroppen i en rishög.

colorama_jul
happyhomes_2019

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

teatergrillen_helsida
Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider