invigning_clasohlsson
Flickan skadades och fick föras till sjukhus med ambulansFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Flicka fastnade med foten – räddningstjänsten ryckte ut

En flicka fastande med foten i ett cykelhjul. Räddningstjänsten kallades till platsen och klippte upp hjulet. – Hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

banner_artikel

Flickan cyklade omkull vid Midgårdsvallen under söndagen. I samband med olyckan fastnade flickans fot och ben i cykeln. Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till platsen.
– Hon fastnade med sin fot i cykelhjulet, och satt fast, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar. 

Brandkåren tog loss flickans fot från cykeln. Skadeläget är inte känt.
– De tog loss henne genom att klippa upp hjulet, hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin.

center_banner2
februari
forskontor

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

varen2018
dackia_2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
matcher_skanela
objekt3
connys
vuxentutbildning
veterankraft_standard
outsider_defacto
standard_ridskola
objekt2
nfc_vinter
standard_start
objekt4
val2018