midsommar
Flickan skadades och fick föras till sjukhus med ambulansFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Flicka fastnade med foten – räddningstjänsten ryckte ut

En flicka fastande med foten i ett cykelhjul. Räddningstjänsten kallades till platsen och klippte upp hjulet. – Hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

Flickan cyklade omkull vid Midgårdsvallen under söndagen. I samband med olyckan fastnade flickans fot och ben i cykeln. Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till platsen.
– Hon fastnade med sin fot i cykelhjulet, och satt fast, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar. 

Brandkåren tog loss flickans fot från cykeln. Skadeläget är inte känt.
– De tog loss henne genom att klippa upp hjulet, hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin.

sportfiskebanner2
sap_valet2018

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

vuxenutbildning2
varen2018

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

februari
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

val2018
connys
comitini_banner
objekt3
outsider_moderat
nfc_vinter
objekt4
objekt2
standard_ridskola
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
outsider_defacto