oppning
Flickan skadades och fick föras till sjukhus med ambulansFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Flicka fastnade med foten – räddningstjänsten ryckte ut

En flicka fastande med foten i ett cykelhjul. Räddningstjänsten kallades till platsen och klippte upp hjulet. – Hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

marstac_aug

Flickan cyklade omkull vid Midgårdsvallen under söndagen. I samband med olyckan fastnade flickans fot och ben i cykeln. Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till platsen.
– Hon fastnade med sin fot i cykelhjulet, och satt fast, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar. 

Brandkåren tog loss flickans fot från cykeln. Skadeläget är inte känt.
– De tog loss henne genom att klippa upp hjulet, hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin.

biljetter
happy_homes_sommar
extra

Barn misshandlades i centrala Märsta

Blåljus Kring 18-tiden på onsdag kväll kallades polis till Kulturtorget i Märsta sedan en fyraårig tjej blivit slagen av en äldre man: - Det skrevs en anmälan om misshandel, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

Elnätsavgiften gick upp med 1200 kronor

Nyheter På bara ett år har elnätsavgiften höjts med 1200 kronor i Sigtuna kommun: - Regelverket som ska skydda kunderna från monopolprissättning anser vi är för svagt och vi vill ha till en omedelbar skärpning av reglerna för att skydda kunderna, säger Jakob Eliasson, samhällspolitisk chef på Villaägarnas Riksförbund.

Passkontrollanter blir inlåsta

Nyheter Passkontrollanter på Arlanda blir då och då inlåsta i sina kurer på grund av ett tekniskt fel rapporterar tidningen Arbetarskydd: - Jag har varit med om passkontrollanter som börjat gråta när de fått veta att de i dag ska arbeta i slussarna med problem, säger Ulf Rydström, huvudskyddsombud vid gränspolisen på Arlanda till tidningen.

Brand i lägenhet

Blåljus På lördagkvällen brann det i en lägenhet i Märsta Centrum: - All mår bra, sa Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

Pratade i telefon – Busschaufför stannade bussen

Nyheter I samband med en busstur på torsdag eftermiddag mellan Märsta-Sigtuna stannade busschaufföreren efter att en resenär ansetts vara högljudd i telefonen: - Lägger du inte på telefonen så slänger jag ut dig ur bussen, ska busschauffören ha sagt.

lions_standard
connys
cricketklubben
korpentraning
Frisyr – Standard
standard
karlavagnen46
siriusgatan26
Norra Redovisningshuset
standard
stockholmsvagen24b
standard_ridskola
sbrf2
colorama_jan
borg
Festspecialisten – Standard