sommar
Flickan skadades och fick föras till sjukhus med ambulansFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Flicka fastnade med foten – räddningstjänsten ryckte ut

En flicka fastande med foten i ett cykelhjul. Räddningstjänsten kallades till platsen och klippte upp hjulet. – Hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

sommar

Flickan cyklade omkull vid Midgårdsvallen under söndagen. I samband med olyckan fastnade flickans fot och ben i cykeln. Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till platsen.
– Hon fastnade med sin fot i cykelhjulet, och satt fast, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar. 

Brandkåren tog loss flickans fot från cykeln. Skadeläget är inte känt.
– De tog loss henne genom att klippa upp hjulet, hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin.

theweek2017
varumarke_defacto_sommar
juli
sommar
happy_homes_sommar

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Nyheter Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

Kvartstrafik införs efter nyår

Nyheter I och med att Citybanan nu är invigd planerar SL att utöka avgångarna i pendeltågstrafiken med 70 per dag så att det blir kvartstrafik från Märsta och Rosersberg, rapporterar Dagens Nyheter.

cricketklubben
connys
Festspecialisten – Standard
colorama_jan
standard
Frisyr – Standard
lions_standard
mik_camp
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
sfssommar
sommar