moderaterna_feb
Flickan skadades och fick föras till sjukhus med ambulansFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Flicka fastnade med foten – räddningstjänsten ryckte ut

En flicka fastande med foten i ett cykelhjul. Räddningstjänsten kallades till platsen och klippte upp hjulet. – Hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

Flickan cyklade omkull vid Midgårdsvallen under söndagen. I samband med olyckan fastnade flickans fot och ben i cykeln. Räddningstjänst och ambulans fick rycka ut till platsen.
– Hon fastnade med sin fot i cykelhjulet, och satt fast, säger Åsa Dehlin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar. 

Brandkåren tog loss flickans fot från cykeln. Skadeläget är inte känt.
– De tog loss henne genom att klippa upp hjulet, hon fördes till sjukhus, säger Åsa Dehlin.

sigtuna_bygglov

Muslimsk församling vill bygga moské

Nyheter Den muslimska församlingen Ahmadiyya Muslimska samfundet Stockholm har skickat in en intresseförfrågan till kommundirektör Christer Wikström avseende att få uppföra en moské i kommunen.

februari
forskontor

Spadtag för 69 lägenheter i Sigtuna

Bostad SigtunaHem tog på torsdagen spadtag för sitt första bygge i Sigtuna stadsängar: - Det känns spännande att få visualisera det här med en film som kan leva vidare längre än ett mer konventionellt och symboliskt första spadtag säger Peter Sohlberg, projektchef, SigtunaHem.

Körkortslös bilist stoppad i Märsta

Blåljus En bilförare blev stoppad av polis på Steninge Backe under torsdagen. – Personen kunde inte uppvisa ett körkort och blev rapporterad för olovlig körning, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Boende rasar över P-kaos på Sätuna

Nyheter Irritationen över parkeringssituationen på Sätunavägen är stor, boende anser att det är för få parkeringsplatser och reglerna för hårda samtidigt som parkeringsvakter är flitiga med att lappa: - I min omgivning i centrala Märsta åker dom på nätterna och skriver böter enligt sin bedömning. Att sen överklaga och bevisa att den P-boten är fel går via Polismyndigheten i Stockholm, säger en boende på Sätunavägen till märsta.nu

Elever ska motverka självmobbing

Ung & Student Chantal Luksitch från Märsta är med i UF företaget BaM UF tillsammans med Neda Karimi från Akalla. Tillsammans säljer de speglar för att motverka självmobbing: - Människan är sin egna störta mobbare och använder spegeln som ett verktyg för att spegla sig i för att hitta sina komplex och de minsta felen, skriver BaM UF i ett mail till märsta.nu

connys
matcher_skanela
vuxentutbildning
standard
objekt3
outsider_defacto
sigtunavatten_feb
standard_ridskola
objekt2
Festspecialisten – Standard
objekt4
Norra Redovisningshuset