dackskiftarna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Flera utsatta för rån och rånförsök

Det var en rörig kväll i Sigtuna med flera personer som utsattes för rån och rånförsök: - Det är två platser, dels på en buss och dels utanför Pressbyrån, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Vid 21.45 larmades polis till Sigtuna i höjd med S:t Pers skola där några ungdomar på en buss ska ha utsatts för rån och rånförsök. Ungdomarna ska ha hotats med ett knivliknande föremål av ett flertal maskerade gärningsmän. Omständigheterna är inte utreda men polisen har tillgång till filmmaterial i bussar som man eventuellt ska titta på. Vid 23.45 inträffade nästa rån då en person är utsatt, det är oklart vad denne blivit av med.

ica_oktober

Ökning av arbetsplatsolyckor i kommunne

Nyheter Fackförbundet Byggnads kommer att ge sig ut på en länsomfattande inspektion av byggnadsplatser, detta för att kontrollera så att säkerheten efterlevs. I Kommunen har 16 arbetsplatsolyckor skett bara i år.

fme_oktober
happyhomes_2019
centrum_host_helsida

Sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter En del av Valstavägen får sänkt hastighet: - Den lokala trafikföreskriften om hastighetsbegränsningen är resultatet av en del i arbetet med stadsbyggnadsprojektet Valsta 2030, säger Anna-Carin Mattsson, gatu- och parkchef i Sigtuna kommun.

defacto_helsida
EXTRA

Förbipasserande attackerades av knivman

Nyheter En man greps i Valsta under förmiddagen sedan han försökt attackera förbipasserande med en kniv: - Han försökte hugga en man med barnvagn och två barn, säger ett vittne till märsta.nu

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
dackskiftarna_helsida
nrh
defacto_outsider
connys
colorama_april2
greeknight_outsider