arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Flera utsatta för rån och rånförsök

Det var en rörig kväll i Sigtuna med flera personer som utsattes för rån och rånförsök: - Det är två platser, dels på en buss och dels utanför Pressbyrån, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

banner_juni_artikel

Vid 21.45 larmades polis till Sigtuna i höjd med S:t Pers skola där några ungdomar på en buss ska ha utsatts för rån och rånförsök. Ungdomarna ska ha hotats med ett knivliknande föremål av ett flertal maskerade gärningsmän. Omständigheterna är inte utreda men polisen har tillgång till filmmaterial i bussar som man eventuellt ska titta på. Vid 23.45 inträffade nästa rån då en person är utsatt, det är oklart vad denne blivit av med.

midsommar_valsta_helsida
ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
sbrf_helsida
fme_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

colorama_april
oppning_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
connys
nrh
sbrf_outsider
sh_oppet