moderat_jul_nyar
Foto: MMS-Bild

Två döda efter krock med buss

Två personer dog efter trafikolyckan mellan buss och bil under förmiddagen.

Vid 10-tiden krockade en buss och personbil på Nordanleden vid Arlanda. Enligt de första uppgifterna från polisen inträffade olyckan i samband med en omkörning. Det rådde stora framkomlighetsproblem i samband med räddningsinsatsen och vägen var helt avstängd.

Strax före klockan 11-meddelas att en person förts till sjukhus med ambulanshelikopter, andra kommer att föras till sjukhus med ambulans.

Enligt Aftonbladets rapportering är det fyra personer förda till sjukhus. Bussen och bilen ska ha frontalkrockat. Busschauffören klarade sig utan fysiska skador. Det var en UL-buss 801 som går mellan Uppsala-Arlanda. Tolv personer var ombord på bussen skriver Aftonbladet.

Polisen uppger vid 14.30-tiden att två av de skadade avlidit. Hur olyckan gått till ska utredas av polisen. Brottsrubriceringen är grov vårdslöshet i trafik, vållande till annans död samt vållande till kroppsskada.

 

Uppdaterad 15.18

centrum_helsida2020

Sex åtalas för korruption kopplat till Statens fastighetsverk

Nyheter 2017 avslöjade kommuninvånaren Richard Lindwall korruption på Statens fastighetsverk kopplat till bland annat Rosersbergs slott. Nu har åtal väckts mot sex personer.

connys_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

nrh
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
connys