stationshusen_pan
Foto: MMS-Bild

Två döda efter krock med buss

Två personer dog efter trafikolyckan mellan buss och bil under förmiddagen.

Vid 10-tiden krockade en buss och personbil på Nordanleden vid Arlanda. Enligt de första uppgifterna från polisen inträffade olyckan i samband med en omkörning. Det rådde stora framkomlighetsproblem i samband med räddningsinsatsen och vägen var helt avstängd.

Strax före klockan 11-meddelas att en person förts till sjukhus med ambulanshelikopter, andra kommer att föras till sjukhus med ambulans.

Enligt Aftonbladets rapportering är det fyra personer förda till sjukhus. Bussen och bilen ska ha frontalkrockat. Busschauffören klarade sig utan fysiska skador. Det var en UL-buss 801 som går mellan Uppsala-Arlanda. Tolv personer var ombord på bussen skriver Aftonbladet.

Polisen uppger vid 14.30-tiden att två av de skadade avlidit. Hur olyckan gått till ska utredas av polisen. Brottsrubriceringen är grov vårdslöshet i trafik, vållande till annans död samt vållande till kroppsskada.

 

Uppdaterad 15.18

valsta-jul_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

jul2021
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
mp_host_helsida
julmarknad_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
jul_outsider
swedol_outsider
stationshusen_out
nrh
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider