panorama
Foto: MMS-Bild

Två döda efter krock med buss

Två personer dog efter trafikolyckan mellan buss och bil under förmiddagen.

Vid 10-tiden krockade en buss och personbil på Nordanleden vid Arlanda. Enligt de första uppgifterna från polisen inträffade olyckan i samband med en omkörning. Det rådde stora framkomlighetsproblem i samband med räddningsinsatsen och vägen var helt avstängd.

Strax före klockan 11-meddelas att en person förts till sjukhus med ambulanshelikopter, andra kommer att föras till sjukhus med ambulans.

Enligt Aftonbladets rapportering är det fyra personer förda till sjukhus. Bussen och bilen ska ha frontalkrockat. Busschauffören klarade sig utan fysiska skador. Det var en UL-buss 801 som går mellan Uppsala-Arlanda. Tolv personer var ombord på bussen skriver Aftonbladet.

Polisen uppger vid 14.30-tiden att två av de skadade avlidit. Hur olyckan gått till ska utredas av polisen. Brottsrubriceringen är grov vårdslöshet i trafik, vållande till annans död samt vållande till kroppsskada.

 

Uppdaterad 15.18

corner_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
helsida
defacto_helsida
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

corner_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider