defacto_pan2020
Polis och ambulans i samband med händelsen 2018.Foto: Brottsplats Stockholm

Flera döms för knivdrama utanför krog

Flera personer döms knivdramat utanför en krog i Märsta hösten 2018.

centrum_artikel

Flera män har nu dömts för knivdramat utanför en krog i Märsta natten till 7:e november 2018. Flera personer skadades, bland annat en av krogens anställda när männen gick till attack. En av de åtalade, en man i 20-årsåldern, döms för försök till mord till fängelse i tre år och nio månader. Några andra döms för misshandel och grov misshandel. Fallet får nu sin upplösning efter över tre års utredningsarbete. Männen är sedan tidigare kända av polisen.

Männen ska även betala skadestånd till sina målsägandena, den som skadades allvarligast får 161 000 kronor, den man som arbetade på krogen får 30 000 kronor, en tredje målsägande får ett skadestånd på nästan 140 000 kronor.

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

2020_helsida
connys_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider