defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Tui

Fler väntas resa till sommaren

Resandet väntas öka tillsommaren då resebolag märkt av ett ökat antal bokningar.

centrum_artikel

Det hårt drabbade flyget kan få uppsving till sommaren. Flera resebolag rapporterar nu om ökat bokningsläge.
– Det är svårt att säga exakt vad denna positiva trend beror på, men vi tror att det är en kombination av det faktum att många längtar efter att resa mer än någonsin, samtidigt som vi ser nyheter om att vaccinering snart börjar runt om i Europa vilket skapar en positiv bild av framtiden. Vi har sett denna trend i Tyskland och Storbritannien och nu verkar det som om vi svenskar också är mer optimistiska, säger Adam Györki kommunikationsansvarig på TUI.

Bokningarna har ökat med 146 procent förra veckan jämfört med veckan tidigare och 200 procent jämfört med för en månad sedan. Östra Medelhavet är populärt, bland annat Kreta, Rhodos, Cypern och Kroatien.

connys_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

vardcentral_helsida
defacto_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
connys