centrum_jul_panorama
Kamera på väg 263 utanför SigtunaFoto: Daniel Iskandar

Fler trafikkameror till kommunen

Nyligen sattes trafiksäkerhetskameror upp på väg 859 mellan Märsta-Rosersberg, nu är det dags för ännu fler kameror på bland anat 255.

centrum_jul_artikel

Trafikverket meddelar att det kommer sättas upp fler trafiksäkerhetskameror i kommunen. Fyra kommer sättas upp mellan Skälby och Trosta på väg 858. Två kameror kommer stats upp mellan Tullstugan och Lövstaholm på väg 255/263 till länsgräns mot Uppsala.
– Vi sätter upp trafiksäkerhetskameror eftersom de bidrar till sänkt hastighet vilket räddar liv, säger trafiksäkerhetsstrateg Anna-Sofia Welander på Trafikverket.

Kamerorna placeras på vägar där hastigheterna är höga och risken för svåra trafikolyckor stor. Hastigheten är avgörande för hur svårt människor skadas i samband med en trafikolycka enligt Trafikverket.

sigtunavatten_standard
centrum_jul_helsida
defacto_jul
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

happyhomes_2019

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

fme_oktober
tp_helsida
julbord_helsida
connys
julbord
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
tp_outsider
colorama_april2