defacto_pan2020
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

Fler smittade av covid-19

Antalet smittade av covid-19 ökar i regionen men det kan förklaras med att fler provtas.

centrum_artikel

Region Stockholms rapport över antalet smittade i regionen visar att det skett en ökning av fallen, 21444 är nu konstaterat smittade. Men ökningen antas bero på att fler av länets invånare provtagits.

Totalt har 2337 personer avlidit i regionen till följd av coronasmittan. Av länets samtliga särskilda boenden och 70 korttidsboenden har 240 haft någon boende med covid-19 smitta. Det är oklart hur många av boendena i kommunen som haft det men märsta.nu har rapporterat tidigare om covid-19-smitta i kommunens boenden.

32 personer får just nu intensivvård vid akutsjukhusen, 156 personer vårdas vid ett sjukhus. 5630 personer har skrivits ut från sjukvården.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
nrh
connys
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider