defacto_pan
Foto: Pressbild/SL

Fler nöjda med pendeltågstrafiken

Fler resenärer är nu nöjda med kollektivtrafiken enligt Mitt i Stockholm.

marstakalaset_artikel

Resenärerna är allt nöjdare med pendeltågstrafiken, 65 procent var nöjda generellt 2018, en ökning från 58 procent 2017 enligt Mitt i Stockholm. Resenärerna är också nöjdare med turtäthet, tidshållning, störningsinfo, trängsel, bemötande och förarens körsätt. Lägst betyg har dock tidshållningen med 48 procent, en uppgång från 38 procent i december 2018. Men det är drygt varannan som är missnöjd med trängsel och störningsinfo.

sommar_centrum
happyhomes_2019
marstakalas_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
sommar
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
colorama_april2
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh