centrum_jul_panorama
Foto: Pressbild/SL

Fler nöjda med pendeltågstrafiken

Fler resenärer är nu nöjda med kollektivtrafiken enligt Mitt i Stockholm.

defacto_jul_artikel

Resenärerna är allt nöjdare med pendeltågstrafiken, 65 procent var nöjda generellt 2018, en ökning från 58 procent 2017 enligt Mitt i Stockholm. Resenärerna är också nöjdare med turtäthet, tidshållning, störningsinfo, trängsel, bemötande och förarens körsätt. Lägst betyg har dock tidshållningen med 48 procent, en uppgång från 38 procent i december 2018. Men det är drygt varannan som är missnöjd med trängsel och störningsinfo.

ica_oktober
julbord_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

sigtunavatten_standard
colorama_jul
trainingpartner_jobb_helsida
greeknighthelsida
defacto_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

happyhomes_2019

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
greeknight_outsider
nrh
connys