defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Fler elever går över till distansundervisning

Arlandagymnasiet inför distansundervisning för fler elever med start på måndag.

centrum_artikel

Elever på Arlandagymnasiet kommer veckovis att växla med distansundervisning. Genom åtgärden kommer bara hälften av eleverna och lärarna att vara på plats i skolans lokaler. Beslutet fattades av Utbildning- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M). Elever som omfattas av distansundervisning kommer att få möjlighet att hämta lunchpaket från och med måndag 30/11. Maten finns på utlämningsställen i Valsta, Sigtuna och Rosersberg.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider