moderat_sommar
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Fler bussavgångar i kommunen

Kommunerna Vallentuna, Väsby och Sigtuna får 28 000 nya bussavgångar i den nya vintertidtabellen efter beslut av den blågröna landstingsmajoriteten: - Satsningen ger fler bussturer redan om en månad, säger miljö- och kollektivtrafiklandstingsråd Tomas Eriksson (MP).

centrum_artikel

En större satsning på busstrafiken i Stockholms län görs på 160 miljoner kronor. Det ger bussavgångar över hela länet, 28 000 av dessa gäller norra delen av länet med Sigtuna, Väsby och Vallentuna.
– Det ska bli lättare för fler att avstå bilen. Framåt ska jag också jobba för att bussarna kommer fram snabbare, utan att fastna i köer. Den blågröna koalitionen prioriterar kollektivtrafiken. Det ska vara bekvämt och smidigt att resa kollektivt och trafiken blir mer klimatsmart, säger Tomas Eriksson (MP), miljö- och kollektivtrafiklandstingsråd.

Fotnot: Landstinget uppger att turerna för Sigtuba kommun ännu inte satts till 100 procent och man återkommer med besked kring hur det blir. 

landsbygd_sigtuna_helsida

Ny bostadsförmedling snart igång

Bostad Den nya kommunala bostadskön ska göra det enklare att söka bostad i kommunen där alla lediga hyresrätter ska vara samlade på en och samma plats.

speedy_helsida
defacto_helsida
kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider