center_pan21
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Fler återgår till normala

Fler och fler börjar återgå till det normala visar Googles data över rörelsemönster i kommunen.

Trenden är tydlig enligt Google. Vi rör oss allt mer ute och börjar närma oss det normala innan pandemin. Samtliga trender gällande besök till parker, shopping nöje, matbutiker, kollektivtrafik och arbetsplatser pekar uppåt senaste veckan efter att restriktionerna släppte.

Det är dock fortfarande en bit kvar till det normala men shopping, nöje och matbutiker ligger bara några procent under det normala medan kollektivtrafik och arbetsplatser ligger 27 procent respektive 10 procent under det normala.

mp_host_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

andersojag
bostad_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

eldsjal-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
swedol_outsider
mp-outsider
connys
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
andersojag_outsider