moderaterna_riksdag
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Fler akutläkarbilar ska rulla i länet

Från och med 2018 kommer det att rulla fler akutläkarbilar i länet rapporterar Radio Stockholm.

centrum_artikel

Det finns idag en akutläkarbil som rullar i länet, efter en upphandling ska det bli tre från och med 2018 rapporterar Radio Stockholm. Verksamheten kommer samtidigt att slås ihop med jourläkare som åker på uppdrag som inte är akuta:
– I den här nya upphandlingen lägger vi fokus på ökad kompetens, längre drifttider, förbättrad samordning och strategisk placering av läkarenheterna. Vi bedömer att det ska öka såväl patientsäkerheten som den jämlika vården, säger Patrik Söderberg, chefläkare för prehospital vård på hälso- och sjukvårdsförvaltningen, till Radio Stockholm.

happyhomes_sommar2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
flygskola_helsida
dack-helsida
connys_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

defacto_helsida
julmarknad_helsida
oppethus_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
mp-outsider
nrh
julmarknad_outsider
flygskolan_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
oppethus_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out