januari
Foto: Pressbild

Firar trettio år mitt i pandemin

Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

centrum_artikel

I år skulle Hotell Kristina som ligger på Harberget fira 30 år, verksamheten startade 1990 i den gamla internatskolans anrika lokaler. i 50 år inhystes internatskolan innan det blev ett hotell. Men firandet i år fick ett abrupt slut, man hade planerat för fester och evenemang, men av det blev det inget. Nästa år ser man möjligheter och chans att fira enligt VD Ewa Wikland.

Hotell Kristina har i likhet med de andra hotellen i staden drabbats hårt av pandemin:
– Det här har helt klart varit och är fortfarande en utmaning. Den får oss att tänka om och tänka nytt. Marknaden har ändrat inriktning och där måste vi hänga med i svängarna! Efterfrågan är nu stor på hotell som kan säkra distansering och en trygg vistelse. Privatgästen letar efter personliga hotell utan trängsel. Företag letar platser för konferens i exklusivitet och fester i avskildhet. Vi är glada över våra tre byggnader och tre matsalar, som ger unika möjligheter till just detta, berättar Ewa Wikland.

speedy_vinter_helsida
januari_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

prima_helsida
meko_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

connys
swedol_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
prima_outsider