sap_pan
Andie Lahdo med Gaselldiplomet för 2020Foto: Pressbild

Firar fyra år som Gasellföretag

ABS Wheels firar att man utnämnts till Gasellföretag under 2020: - Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med, säger VD Andie Lahdo.

I fyra år har lokala ABS Wheels utsetts till DI Gasellföretag som är ett bevis på att man är ett av landets snabbast växande bolag. Under fredagen kommer ABS Wheels att fira utmärkelsen på sitt huvudkontor i Arlandastad.
– Vi har en långsiktighet i allt vi gör och har lyckats skapa en arbetsplats med hög trivsel och ett ständigt fokus att ligga i framkant inom e-handeln. Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med. Vi är stolta över denna prestation, som inte hade varit möjlig utan duktiga medarbetare, säger Andie Lahdo, vd för ABS Wheels.

2019 utsågs ABS Wheels till Mästergasel. Av 10 000 företag som utsetts till Gasellföretag sedan 2000 är det bara omkring 1400 som tillhör den exklusiva skaran som kan kalla sig för Mästergaseller. För att utses till DI Gasell krävs en nettoomsättning på minst tio miljoner, minst tio anställda och att man minst fördubblat sin omsättning om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret under den fyraåriga undersökningsperioden. Man ska också öka sin omsättning varje år de senaste tre åren samt ha ett samlat positivt rörelseresultat. 2020 omsatte ABS Wheels 108 miljoner, 2016 var omsättningen 32 miljoner kronor.

pantamera_avc_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

social_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
helsida_sfs

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
pantamera_out
outsider_social
sfs_out
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
event_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022