defacto_pan2020
Andie Lahdo med Gaselldiplomet för 2020Foto: Pressbild

Firar fyra år som Gasellföretag

ABS Wheels firar att man utnämnts till Gasellföretag under 2020: - Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med, säger VD Andie Lahdo.

centrum_artikel

I fyra år har lokala ABS Wheels utsetts till DI Gasellföretag som är ett bevis på att man är ett av landets snabbast växande bolag. Under fredagen kommer ABS Wheels att fira utmärkelsen på sitt huvudkontor i Arlandastad.
– Vi har en långsiktighet i allt vi gör och har lyckats skapa en arbetsplats med hög trivsel och ett ständigt fokus att ligga i framkant inom e-handeln. Att utses till Gasellföretag fyra år i rad är något som inte speciellt många företag lyckas med. Vi är stolta över denna prestation, som inte hade varit möjlig utan duktiga medarbetare, säger Andie Lahdo, vd för ABS Wheels.

2019 utsågs ABS Wheels till Mästergasel. Av 10 000 företag som utsetts till Gasellföretag sedan 2000 är det bara omkring 1400 som tillhör den exklusiva skaran som kan kalla sig för Mästergaseller. För att utses till DI Gasell krävs en nettoomsättning på minst tio miljoner, minst tio anställda och att man minst fördubblat sin omsättning om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret under den fyraåriga undersökningsperioden. Man ska också öka sin omsättning varje år de senaste tre åren samt ha ett samlat positivt rörelseresultat. 2020 omsatte ABS Wheels 108 miljoner, 2016 var omsättningen 32 miljoner kronor.

happyhomes_sommar2020
prima_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

defacto_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

connys_helsida
januari_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
nrh
swedol_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
prima_outsider