bovard_sh
Barnes dag har varit ett populärt arrangemang i kommunenFoto: Pressbild

Firar 75 år med Barnens dag

Märsta Förenade kommer i vår att arrangera populära Barnens dag för fjärde året i rad där barn och ungdomar kan se och provåka en massa fordon: - Vi bestämde oss då att satsa på en ännu större fest för alla barn till 2018, då vi också firar 75-årsjubileum, säger VD Mikael Andersson.

rosta_sigtuna2

De första åren var Barnens dag inne i Arlandastad men förr förra året var det på Västerbytorp och så blir fallet även i år när Märsta Förenade arrangerar den populära dagen. 5:e maj arrangeras det och Märsta Förenade ordnar busstransfer från Märsta station till Västerbytorp hela dagen.

Monstertruck kommer 
I år firar Märsta Förenade även 75 år och därför har man slagit på stort med ett större arrangemang. Det blir besök av stora lastbilstillverkare och grävmaskiner, Monstertruck Thor som medverkar i Monster Jam.

Fått många samtal och mail om dagen
Barnens dag utgick förra året och intresset har varit stort för en ny Barnens dag enligt VD Mikael Andersson. Tanken är att låta barnen och andra besökare komma närmare lastbilar och maskiner, det kommer även att finnas mat till försäljning. Alla som vill får testa maskiner och fyrhjulingar samt åka med i lastbilarna meddelar Märsta Förenade.

v_eu_helsida
bonava_maj_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

eu_sap
varfest_helsida
moderaternamaj
rosta_sigtuna2

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

nationaldag_helsida
happyhomes_2019
nationaldag_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

defacto_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
colorama_april
rosta_sigtuna
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
v_eu
sap_outsider_eu
connys
fme_outsider
nrh