sommar
Barnes dag har varit ett populärt arrangemang i kommunenFoto: Pressbild

Firar 75 år med Barnens dag

Märsta Förenade kommer i vår att arrangera populära Barnens dag för fjärde året i rad där barn och ungdomar kan se och provåka en massa fordon: - Vi bestämde oss då att satsa på en ännu större fest för alla barn till 2018, då vi också firar 75-årsjubileum, säger VD Mikael Andersson.

marstakalaset_artikel

De första åren var Barnens dag inne i Arlandastad men förr förra året var det på Västerbytorp och så blir fallet även i år när Märsta Förenade arrangerar den populära dagen. 5:e maj arrangeras det och Märsta Förenade ordnar busstransfer från Märsta station till Västerbytorp hela dagen.

Monstertruck kommer 
I år firar Märsta Förenade även 75 år och därför har man slagit på stort med ett större arrangemang. Det blir besök av stora lastbilstillverkare och grävmaskiner, Monstertruck Thor som medverkar i Monster Jam.

Fått många samtal och mail om dagen
Barnens dag utgick förra året och intresset har varit stort för en ny Barnens dag enligt VD Mikael Andersson. Tanken är att låta barnen och andra besökare komma närmare lastbilar och maskiner, det kommer även att finnas mat till försäljning. Alla som vill får testa maskiner och fyrhjulingar samt åka med i lastbilarna meddelar Märsta Förenade.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

sommar
ica_valsta_choklad

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

arlanda_golf_juli

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

sommar_centrum
colorama_april2

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
defacto_outsider
sportfiske_sommar