arlandagk_panorama
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Finnairplan nödlandade på Arlanda

Ett plan från Helsingfors till Manchester nödlandade under dagen på Arlanda uppger finska Yle.

centrum_pask

Planet nödlandande på Arlanda kring 14-tiden, pådraget var stort kring flygplatsen som alltid vilket en del läsare hade uppmärksammat. Finnairplanet hade lyft från Helsingfors och var i luften 40 minuter innan man bestämde sig för att landa på Arlanda på grund av problem med kabintrycket enligt finska Yle.

De 139 passagerarna ombord fick vänta på ett nytt tomt plan som Finnair skickade till Arlanda för att ta dem vidare till destinationen. Flighten försenas ungefär fyra timmar enligt sajten.

bonava_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

defacto_helsida
valsta_utveckling

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
fme_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

happyhomes_2019
colorama_april2

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

logistik_utbildning
ica_pask

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
sh_oppet
colorama_april
bonava_outsider
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
fme_outsider