bovard_sh
Foto: Swedavia/Peter Phillips

Finnairplan nödlandade på Arlanda

Ett plan från Helsingfors till Manchester nödlandade under dagen på Arlanda uppger finska Yle.

banner_juni_artikel

Planet nödlandande på Arlanda kring 14-tiden, pådraget var stort kring flygplatsen som alltid vilket en del läsare hade uppmärksammat. Finnairplanet hade lyft från Helsingfors och var i luften 40 minuter innan man bestämde sig för att landa på Arlanda på grund av problem med kabintrycket enligt finska Yle.

De 139 passagerarna ombord fick vänta på ett nytt tomt plan som Finnair skickade till Arlanda för att ta dem vidare till destinationen. Flighten försenas ungefär fyra timmar enligt sajten.

fme_helsida
midsommar_valsta_helsida
happyhomes_2019
colorama_april2
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
oppning_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

defacto_helsida
sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

nrh
defacto_outsider
connys
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet
oppning_outsider
sbrf_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
fme_outsider