panorama_centrum
Foto: Finnair

Finnair fortsätter satsa i vinter från Arlanda

Finnair fortsätter satsning på Arlanda och i vinterschemat har man direktflyg till Thailand och USA.

Finnair fortsätter flyga i vinter till USA från Arlanda. Tre direktflyg per vecka går till New York, Miami och Los Angeles.
– Vi är glada över att resandet börjat återhämta sig i snabb takt och med vårt vinternätverk kommer vi kunna erbjuda något för alla. Jag skulle även rekommendera att testa vår nya Premium Economy. Med en ökad komfort ger det resan det lilla extra, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef på Finnair.

På grund av restriktioner över ryska flygrummet tvingas Finnair justera lite i sitt program men man kommer ändå trafikera Mumbai, Hong Kong och Shanghai. Phuket och Bangkok trafikeras via Arlanda två gånger i veckan under vintern. Man ställer in flygningar till japanska Osaka, Nagoya, Tokyo och Sapporo under vintern. Totalt består det europeiska utbudet av 60 olika destinationer med dubbla dagliga  avgångar till till och från de flesta huvudstäder.

liber_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

mp_helsida_april

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
moderat_outsider
connys
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider