moderaterna_panorama
Foto: Finnair

Finnair etablerar bas på Arlanda

Swedavia välkomnar Finnairs satsning på det svenska marknaden med en ny bas på Arlanda.

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Finnairs satsning på den svenska marknaden med interkontinentala rutter till Thailand och USA. Nu står det också klart att det finska flygbolaget etablerar en bas på Arlanda. I våras gick Ryanair också ut med en satsning på Arlanda. Trafik till Bangkok sker fem dagar i veckan upp till sju gånger under vintern, Phuket trafikeras två gånger i veckan inledningsvis och därefter fyra gånger och Miami går från två till fyra avgångar.

Tre flygplan kommer att baseras på Arlanda av typen Airbus A350 som är en av flygplanstyperna med lägst koldioxidavtryck.

retro_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
liber_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

mp_helsida_april

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

nationaldag_helsida
helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
logistik_outsider
retro_outsider
mp_outsider2022
outsider
centrum_sommar_outsider2022
nationaldag_out
nrh
moderat_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider