center_pan21
Foto: Finnair

Finnair etablerar bas på Arlanda

Swedavia välkomnar Finnairs satsning på det svenska marknaden med en ny bas på Arlanda.

märsta.nu rapporterade tidigare i veckan om Finnairs satsning på den svenska marknaden med interkontinentala rutter till Thailand och USA. Nu står det också klart att det finska flygbolaget etablerar en bas på Arlanda. I våras gick Ryanair också ut med en satsning på Arlanda. Trafik till Bangkok sker fem dagar i veckan upp till sju gånger under vintern, Phuket trafikeras två gånger i veckan inledningsvis och därefter fyra gånger och Miami går från två till fyra avgångar.

Tre flygplan kommer att baseras på Arlanda av typen Airbus A350 som är en av flygplanstyperna med lägst koldioxidavtryck.

andersojag
helsida_var2021
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
bostad_helsida
2020_helsida
eldsjal-helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
bostad_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
nrh