bergstrand_jan_pan
Lisa Engström vid tävlingar i HenriksdalFoto: Insändarbild

Fina placeringar för Lisa Engström

Lisa Engström från Sigtuna går Beridarprogrammet som vänder sig till som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.

centrum_artikel

Sedan tre års ålder har Lisa Engström ridit, hon startar ute på Helgestabodarna hos Sigtuna Ridskola. Idag är hon 22 år gammal och bor i Flyinge, Skåne. Där studerar hon Beridarprogrammet som vänder sig till personer som vill arbeta professionellt med att utbilda, träna, tävla och matcha hästar i olika åldrar.

Den gångna helgen tävlade hon vid Henriksdals hopptävling i Skåne där hon nådde fina placeringar i 130 och 140. Studierna går samtidigt bra där hon klarat av första året av tre, nästa termin bär det av till Nederländerna för praktik i sex månader.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida
connys_helsida
mod_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
bergstrand_out_jan
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out