center_pan21
Gröna Ladan i Sigtuna står som värd för Stockholms Filmfestival en kväll. Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Filmfestival till Gröna Ladan

Stockholms Filmfestival kommer till Gröna Ladan då det i april blir en visning av filmen Nika.

Stockholms Filmfestival som funnits sedan 2000 har i år beslutat att gå på en miniturné för att sprida kvalitetsfilm till en ung publik. Sigtuna och Södertälje kommer att få besök av Stockholms Filmfestival Junior. 4:e april visas filmen Nika på Gröna Ladan. Alla visningar kommer att vara kostnadsfria. Nika handlar om en 16-årig tjej som lever för go-kart men efter att hennes pappa förlorar livet i en bilkrasch så förbjuds hon av sin mamma att fortsätta.

mp_host_helsida
jul2021
valsta-jul_helsida
defacto_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
nrh
jul_outsider
mp-outsider
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider
connys
swedol_outsider
stationshusen_out
sigtuna_vatten_outsider