defacto_pan2020
Jesper FilénFoto: Magnus Granhagen
Sista kortet med gänget för Jesper Östlund och Jesper Filén?Foto: Magnus Granhagen

Filén lämnar Skånela

Jesper Filén är på väg att lämna Skånela. Han har deklarerat att han testar lyckan på annat håll efter säsongen.

centrum_artikel

Jesper Filén tackades av i samband med Skånelas hemmamatch mot Varberg på torsdagen. Skånela tog chansen att tacka av Filén eftersom man inte vet om det blir fler hemmamatcher i vår. Filén har fostrats i klubben sen barnsben och varit en viktig spelare i A-laget de senaste säsongerna. Vart 24-årige Filén tar vägen är ännu inte klart.

valvet_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
stottasigtuna_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

marina_helsida
kcbygg_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

marina_outsider
nrh
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider