defacto_pan2020
Jesper FilénFoto: Magnus Granhagen
Sista kortet med gänget för Jesper Östlund och Jesper Filén?Foto: Magnus Granhagen

Filén lämnar Skånela

Jesper Filén är på väg att lämna Skånela. Han har deklarerat att han testar lyckan på annat håll efter säsongen.

centrum_artikel

Jesper Filén tackades av i samband med Skånelas hemmamatch mot Varberg på torsdagen. Skånela tog chansen att tacka av Filén eftersom man inte vet om det blir fler hemmamatcher i vår. Filén har fostrats i klubben sen barnsben och varit en viktig spelare i A-laget de senaste säsongerna. Vart 24-årige Filén tar vägen är ännu inte klart.

2020_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

connys_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider