defacto_pan2020
Artist2017 vanns av Linus
Härlig bild på Wiktoria med fansen i bakgrundenFoto: Magnus Granhagen
Wiktoria skriver autograferFoto: Magnus Granhagen
Finalisterna i Artist2017Foto: Magnus Granhagen
Rebecka Karlsson från IdolFoto: Magnus Granhagen
Efter uppträdandet var det Rebeckas tur att skriva och prata med fansenFoto: Magnus Granhagen

Festen fortsatte i Centrum

Märsta Centrum gästades på söndagen av High15, Rebecka Karlsson från Idol och Wiktoria från Melodifestivalen. Även finalen av Artist2017 Märsta gick.

centrum_artikel

Det var full fart även på söndagen när Märsta Centrum firade sin invigning. Under lördagen var det Sean Banan som underhöll, söndagen var minst lika späckad och hundratals ville se High16, Rebecka Karlsson och Wiktoria. Dessutom var det final av Artist 2017. Den vann Linus Högosta. Alla artister bjöd på bejublade uppträdanden och de passade även på att skriva autografer och ställa upp på bilder.

sigtunahem_sokbostad
connys_helsida
helsida_sommarlov
defacto_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

happyhomes_sommar2020

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

nrh
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider