defacto_pan2020
Artist2017 vanns av Linus
Härlig bild på Wiktoria med fansen i bakgrundenFoto: Magnus Granhagen
Wiktoria skriver autograferFoto: Magnus Granhagen
Finalisterna i Artist2017Foto: Magnus Granhagen
Rebecka Karlsson från IdolFoto: Magnus Granhagen
Efter uppträdandet var det Rebeckas tur att skriva och prata med fansenFoto: Magnus Granhagen

Festen fortsatte i Centrum

Märsta Centrum gästades på söndagen av High15, Rebecka Karlsson från Idol och Wiktoria från Melodifestivalen. Även finalen av Artist2017 Märsta gick.

centrum_artikel

Det var full fart även på söndagen när Märsta Centrum firade sin invigning. Under lördagen var det Sean Banan som underhöll, söndagen var minst lika späckad och hundratals ville se High16, Rebecka Karlsson och Wiktoria. Dessutom var det final av Artist 2017. Den vann Linus Högosta. Alla artister bjöd på bejublade uppträdanden och de passade även på att skriva autografer och ställa upp på bilder.

happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

aretslarling
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

sportlov_sigtuna
2020_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh