moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Femton mål av Thorleifsdottir

Skånela besegrade Tyresö på tisdagkvällen med komfortabla 28-24.

centrum_artikel

Efter två raka nederlag är Skånela tillbaka på vinnarspåret. Mycket tack vare Kristin Thorleifsdottir som satte 15 mål mot Tyresö i en match som slutade 28-24 (15-9).
– Skönt att vi kommer tillbaka efter de två förlusterna mot Önnered. Vi har haft problem med sjukdomar i truppen och inte kunnat tränat ordentlig men nu börjar flera komma tillbaka. Vi gör en bra första halvlek framförallt bakåt. Efter knappa tio minuter tar vi tag i matchen och vänder med sex raka mål, berättar tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg för norrortssporten.se

Målen
Thorleifsdottir 15, Andersson 4, Peterson 3, Wiklund 3, Wislander 2, Nygårds 1

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
swedol_outsider