centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Femton mål av Thorleifsdottir

Skånela besegrade Tyresö på tisdagkvällen med komfortabla 28-24.

centrum_artikel

Efter två raka nederlag är Skånela tillbaka på vinnarspåret. Mycket tack vare Kristin Thorleifsdottir som satte 15 mål mot Tyresö i en match som slutade 28-24 (15-9).
– Skönt att vi kommer tillbaka efter de två förlusterna mot Önnered. Vi har haft problem med sjukdomar i truppen och inte kunnat tränat ordentlig men nu börjar flera komma tillbaka. Vi gör en bra första halvlek framförallt bakåt. Efter knappa tio minuter tar vi tag i matchen och vänder med sex raka mål, berättar tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg för norrortssporten.se

Målen
Thorleifsdottir 15, Andersson 4, Peterson 3, Wiklund 3, Wislander 2, Nygårds 1

valvet_helsida
kcbygg_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

studenten2020_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

connys_helsida
stottasigtuna_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
nrh
speedy_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider