centrum_host
Foto: Magnus Granhagen/Arkiv

Femton mål av Thorleifsdottir

Skånela besegrade Tyresö på tisdagkvällen med komfortabla 28-24.

centrum_farsdag_artikel

Efter två raka nederlag är Skånela tillbaka på vinnarspåret. Mycket tack vare Kristin Thorleifsdottir som satte 15 mål mot Tyresö i en match som slutade 28-24 (15-9).
– Skönt att vi kommer tillbaka efter de två förlusterna mot Önnered. Vi har haft problem med sjukdomar i truppen och inte kunnat tränat ordentlig men nu börjar flera komma tillbaka. Vi gör en bra första halvlek framförallt bakåt. Efter knappa tio minuter tar vi tag i matchen och vänder med sex raka mål, berättar tränaren Fredrik ”Chippen” Söderberg för norrortssporten.se

Målen
Thorleifsdottir 15, Andersson 4, Peterson 3, Wiklund 3, Wislander 2, Nygårds 1

greeknighthelsida
happyhomes_2019
centrum_farsdag
sigtunavatten_standard
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

connys
nrh
colorama_april2
greeknight_outsider