centrum_tvaar
Det var kaos i morgontrafiken efter att fotanglar kastats utFoto: Insändarbild/Mattias Nordahl

Femton fordon drabbade av fotanglar

Efter att gärningsmän slagit til mot ett elektroniklager kastades fotanglar ut i Arlandastad/Märsta vilket orsakade stort antal punkteringar.

centrum_tvaar

Efter kuppen på lager i Arlandastad kastades fotanglar ut, det skapade kaos i morgontrafiken, ett flertal fordon körde på dem och krockade. Bland annat i Arlandastad och Stationsgatan. Polisen bedömer att 15 fordon kört på fotanglarna so kastats ut. I vissa fall har punkteringarna orsakat trafikolyckor. Det finns inga uppgifter om personskador enligt Polisen.

karby_varme1
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
happyhomes_2019
banner_trerosor
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

icavalsta_semlor

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

sigtunavatten_standard

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

extravaganza_outsider
karby2
sh_oppet
ridskola2019_outsider