defacto_pan
Det var kaos i morgontrafiken efter att fotanglar kastats utFoto: Insändarbild/Mattias Nordahl

Femton fordon drabbade av fotanglar

Efter att gärningsmän slagit til mot ett elektroniklager kastades fotanglar ut i Arlandastad/Märsta vilket orsakade stort antal punkteringar.

rosta_sigtuna2

Efter kuppen på lager i Arlandastad kastades fotanglar ut, det skapade kaos i morgontrafiken, ett flertal fordon körde på dem och krockade. Bland annat i Arlandastad och Stationsgatan. Polisen bedömer att 15 fordon kört på fotanglarna so kastats ut. I vissa fall har punkteringarna orsakat trafikolyckor. Det finns inga uppgifter om personskador enligt Polisen.

moderaternamaj
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
v_eu_helsida
rosta_sigtuna2
eu_sap
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
varfest_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

nrh
fme_outsider
bonava_maj_outsider
sap_outsider_eu
sh_oppet
connys
oppning_outsider
moderaterna_maj_outsider
nationaldag_out
rosta_sigtuna
v_eu
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
defacto_outsider