centrum_panorama2020
En skottlossning i Valsta 31/3

Fem skjutningar i kommunen

Förra året registrerades fem skottlossningar i kommunen och två personer skadades.

centrum_artikel

Förra året sköts 17 personer ihjäl i länet, trots att antalet skjutningar minskar dog fler. 2018 var det elva personer som sköts till döds rapporterar SVT Stockholm.

Fem av skjutningarna i länet skedde i Sigtuna kommun och vid en av dessa, 28/9 skadades två personer. En person dömdes nyligen till elva års fängelse i den aktuella skjutningen. Samtliga fem skjutningar skedde i Märsta, två på Stationsgatan och tre i Valsta.

31/3 Skottlossning utanför restaurang i Valsta
– 1/8 Skottlossning på Frejgatan in i en bostad.
28/9 Skottlossning utanför krog, två skadade
21/11 Skottlossning mot krog som var stängd
– 22/11 Skottlossning Frejgatan

studeravidare_helsida
speedy_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
kcbygg_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

defacto_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studenten2020_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider