defacto_pan
På Bilden: Felix Sarin (tränar med Kim Taekwondo men tävlar för annan klubb, tog brons), Leo Dautovic, Ali Azam, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Isac Källstrand, Julia Nyqvist och Stass Tsoy. Längst bak; tränare Hassan Wandi. Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Fem medaljer för Kim Taekwondo i Göteborg

Kim Taekwondo var i Göteborg på Svenska Cupen och kammade hem två guld.

Sju tävlande åkte till Göteborg från Kim Taekwondo; Isac och Izabella Källstrand, Stass Tsoy, Julia Nyqvist, Lilja Östervall Lyngbrand, Ali Azam och Leo Duatovic.

Isac och Izabella Källstrand svarade för gulden i 49 respektive 59 kg. Det var Isacs tredje raka guld i viktklassen och Izabellas andra. Båda är med och slåss om platserna i landslaget i och med framgången.

Silver togs av Stass Tsoy på 80kg och Julia Nyqvist 63kg. Lila Östervall tog brons i 55kg. Azam och Dautovic blev utan medaljer denna tävling dessvärre. Men båda ar bytt viktklass mitt i säsongen av strategiska skäl och headcoach Jens Lundin meddelar att de presterade bra.

banner_trerosor
ridskola_2019_helsida

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys
sportlov2019
happyhomes_2019
korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider