julbanner
På Bilden: Felix Sarin (tränar med Kim Taekwondo men tävlar för annan klubb, tog brons), Leo Dautovic, Ali Azam, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Isac Källstrand, Julia Nyqvist och Stass Tsoy. Längst bak; tränare Hassan Wandi. Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Fem medaljer för Kim Taekwondo i Göteborg

Kim Taekwondo var i Göteborg på Svenska Cupen och kammade hem två guld.

Sju tävlande åkte till Göteborg från Kim Taekwondo; Isac och Izabella Källstrand, Stass Tsoy, Julia Nyqvist, Lilja Östervall Lyngbrand, Ali Azam och Leo Duatovic.

Isac och Izabella Källstrand svarade för gulden i 49 respektive 59 kg. Det var Isacs tredje raka guld i viktklassen och Izabellas andra. Båda är med och slåss om platserna i landslaget i och med framgången.

Silver togs av Stass Tsoy på 80kg och Julia Nyqvist 63kg. Lila Östervall tog brons i 55kg. Azam och Dautovic blev utan medaljer denna tävling dessvärre. Men båda ar bytt viktklass mitt i säsongen av strategiska skäl och headcoach Jens Lundin meddelar att de presterade bra.

sigtuna_funkis
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

happy_homes_juli

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
defacto_host2018
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sportfiskebanner2

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

objekt2
komvuxq3_4
objekt3
objekt4
nrh_lania
connys
outsider
sigtunavatten_standard
colorama_vinter
funkis_2
vanster_jul