center_pan21
På Bilden: Felix Sarin (tränar med Kim Taekwondo men tävlar för annan klubb, tog brons), Leo Dautovic, Ali Azam, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Isac Källstrand, Julia Nyqvist och Stass Tsoy. Längst bak; tränare Hassan Wandi. Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Fem medaljer för Kim Taekwondo i Göteborg

Kim Taekwondo var i Göteborg på Svenska Cupen och kammade hem två guld.

centrum_artikel

Sju tävlande åkte till Göteborg från Kim Taekwondo; Isac och Izabella Källstrand, Stass Tsoy, Julia Nyqvist, Lilja Östervall Lyngbrand, Ali Azam och Leo Duatovic.

Isac och Izabella Källstrand svarade för gulden i 49 respektive 59 kg. Det var Isacs tredje raka guld i viktklassen och Izabellas andra. Båda är med och slåss om platserna i landslaget i och med framgången.

Silver togs av Stass Tsoy på 80kg och Julia Nyqvist 63kg. Lila Östervall tog brons i 55kg. Azam och Dautovic blev utan medaljer denna tävling dessvärre. Men båda ar bytt viktklass mitt i säsongen av strategiska skäl och headcoach Jens Lundin meddelar att de presterade bra.

2020_helsida
dack-helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
connys
mp-outsider
dack-outsider