arlandagk_panorama
På Bilden: Felix Sarin (tränar med Kim Taekwondo men tävlar för annan klubb, tog brons), Leo Dautovic, Ali Azam, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Isac Källstrand, Julia Nyqvist och Stass Tsoy. Längst bak; tränare Hassan Wandi. Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Fem medaljer för Kim Taekwondo i Göteborg

Kim Taekwondo var i Göteborg på Svenska Cupen och kammade hem två guld.

Sju tävlande åkte till Göteborg från Kim Taekwondo; Isac och Izabella Källstrand, Stass Tsoy, Julia Nyqvist, Lilja Östervall Lyngbrand, Ali Azam och Leo Duatovic.

Isac och Izabella Källstrand svarade för gulden i 49 respektive 59 kg. Det var Isacs tredje raka guld i viktklassen och Izabellas andra. Båda är med och slåss om platserna i landslaget i och med framgången.

Silver togs av Stass Tsoy på 80kg och Julia Nyqvist 63kg. Lila Östervall tog brons i 55kg. Azam och Dautovic blev utan medaljer denna tävling dessvärre. Men båda ar bytt viktklass mitt i säsongen av strategiska skäl och headcoach Jens Lundin meddelar att de presterade bra.

happyhomes_2019
nationaldag_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

varfest_helsida
bonava_maj_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nrh
connys
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
sh_oppet
oppning_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider