bovard_sh
Här grips misstänkta mitt i ett villaområde

Fem häktade efter kuppen

Fem personer begärdes häktade på sannolika skäl misstänka för grov stöld på måndagen efter fredagen kupp i Arlandastad.

banner_juni_artikel

Sex greps och ytterligare två frihetsberövades efter kuppen mot logistiklagret i Arlandastad. Under måndagen häktades fem av dem på sannolika skäl misstänkta för grov stöld rapporterar Aftonbladet. I flykten försvann ligan i två sportbilar med 500-600 hästkrafter, men polis var snabbt på plats och kunde stoppa en bil och få tag i ett antal personer trots att det kastats fotanglar för att försvåra jakten.

Två av de misstänkta blev hundbitna och fick vård på sjukhus. Stöldbytet ska ha varit mobiltelefoner värt miljontals kronor enligt Aftonbladet. Flera av de misstänkta har kopplingar till kriminella grupperingar i Stockholm som håller på med organiserad brottslighet. Polisen ser därför gripandet som en stor framgång. Tillslaget innebar att både ledargestalter och pengar tas bort, vilket har stor betydelse enligt en poliskälla till Aftonbladet.
– Vartenda sådant ingripande, där vi kan gå in och gripa ett flertal personer har ju en stor stor effekt. Både på deras möjligheter att bedriva verksamhet och i vissa fall även förstöra deras möjligheter att bedriva komplicerade brottsupplägg, säger poliskällan.

 

sbrf_helsida
colorama_april2
oppning_helsida
banner_juni_helsida
defacto_helsida
midsommar_valsta_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

fme_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

ridskola2019_outsider
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
sbrf_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
connys
defacto_outsider
nrh
oppning_outsider
sh_oppet