sap_kyrka_pan
Foto: UC

Fem företag begärs i konkurs

I juni begärdes fem företag i kommunen i konkurs, det är mer än förra året men på samma nivå som 2019.

Hittills i år har 22 företag begärts i konkurs i kommunen, det är klart över förra årets siffror när elva företag begärdes i konkurs. Jämfört med 2019 är antalet konkurser på ungefär samma nivå.

Av de fem företagen i kommunen var det sammanlagd omsättning på tio miljoner och 13 anställda berörs. Tre företag hade noll omsättning och noll anställda.

I hela länet rör det sig om 218 företag som begärdes i konkurs, vilket är i nivå med 2020 för juni. Hittills i år har 1143 företag gått i konkurs vilket är en minskning med 16 procent jämfört med förra året enligt Newsworthy.

eldsjal-helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
kyrkoval_helsida
kyrka_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

andersojag
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

skordedag_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
andersojag_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
skordedag_out
nrh
eldsjal-outsider
kyrkoval_outsider
centrum_sommar_out
heat_out
kyrka-outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider