defacto_pan

Fem bilar drabbade av bilbrand

Brandkår och polis kallades till en bilbrand i Valsta där ett flertal bilar förstördes.

marstakalaset_artikel

Vid 1-tiden i natt larmades brandkår till Valstavägens parkering med anledning av en bilbrand. Två bilar var utom räddning och brann för fullt, ytterligare tre bilar drabbades av värmen från branden och där skadorna behöver ses över. Polis anlände även till platsen och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
kontor_thaifong
colorama_april2
defacto_helsida
sommar_centrum
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

defacto_outsider
colorama_april
nrh
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider