defacto_pan

Fem bilar drabbade av bilbrand

Brandkår och polis kallades till en bilbrand i Valsta där ett flertal bilar förstördes.

rosta_sigtuna2

Vid 1-tiden i natt larmades brandkår till Valstavägens parkering med anledning av en bilbrand. Två bilar var utom räddning och brann för fullt, ytterligare tre bilar drabbades av värmen från branden och där skadorna behöver ses över. Polis anlände även till platsen och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

ica_valsta_choklad
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
eu_sap

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

varfest_helsida
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

v_eu_helsida
colorama_april2

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

oppning_outsider
colorama_april
sh_bovard_out
nationaldag_out
rosta_sigtuna
v_eu
fme_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
nrh
sh_oppet
ridskola2019_outsider
sap_outsider_eu