arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Fel person stoppades i passkontrollen

En man från Örebro län misstogs för att vara efterlyst i passkontrollen på Arlanda och missade sitt flyg.

banner_juni_artikel

Mannen misstogs för efterlyst i passkontrollen då han hade samma namn och födelsetid som den som var efterlyst rapporterar SVT Örebro. I samband med att passkontrollanten skulle göra en dubbelkoll låg databasen nere, mannen fick därmed vänta tills dess att dubbelkollen kunde göras. Under tiden missade han sitt flyg.

Polisen ska efter det ha försökt boka in en ny flygresa men alternativen var både dyrare och längre. Han skjutsades istället till ett hotell i närheten där han fick spendera natten. Han bokade en resa själv dagen därpå men har begärt ersättning på 8717 kronor. Polisen anser att en rimlig ersättning är 4795 kronor enligt SVT Örebro.

defacto_helsida
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
midsommar_valsta_helsida
sbrf_helsida
oppning_helsida
fme_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

colorama_april2

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

fme_outsider
sh_oppet
nrh
connys
colorama_april
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
sbrf_outsider
sh_bovard_out
defacto_outsider
oppning_outsider