moderater_pan_sommar

FC Arlandas premiär flyttas

Starten för FC Arlanda skjuts upp en månad till 1-2 maj.

centrum_artikel

I slutet av mars skulle FC Arlanda ha mött Stocksund i premiären av Division 2 Norra Svealand. Men nu har Förbundsstyrelsen beslutat att premiären skjuts upp till helgen 1-2 maj på grund av smittspridningen av covid-19. Det är ännu oklart om det är tillåtet att se matcherna som publik. Förra året var det ett begränsat antal personer som fick se på matcherna under hösten.

Ifall det inte är möjligt med seriestart 1-2 maj så kommer ett nytt beslut fattas med alternativ. Det kan fortfarande bli så att serien inte spelas i dubbelmöten. Parallellt med den uppskjutna starten så planeras det för alternativa scenarion som innebär ett komprimerad schema där man spelar även vardagar samt enkelmöten. Man kan också välja att slopa sommaruppehållet i juli. Genomförandet av kvalspel kan också påverkas av spelschemat.

centrum_helsida2020
helsida_var2021

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

dack-helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
defacto_helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider