defacto_panorama_mustasch

FC Arlanda2 vann seriefinalen

FC Arlanda2 vann derbyt inför ca 200 åskådare på Midgårdsvallen under söndagen.

centrum_farsdag_artikel

Det var storpublik på Midgårdsvallen när FC Arlanda2-Märsta Syrianska gjorde upp om seriesegern i sjuan. FC Arlanda hade tagit med flera spelare från Division 4-laget och det var stundtals stor klasskillnad, Arlanda var spelförande och skapade mängder av chanser. Hade det inte varit för Märsta Syrianskas målvakt Rimon Bagdo så kunde matchen ha slutat tvåsiffrigt. Bagdo gjorde flera räddningar särskilt i andra då det stod 2-0.

Men Arlanda förvaltade sitt spelövertag och sin rutin på bästa sätt, när Karim Yaghlaji satte 3-0 med drygt tio minuter kvar så var det spiken i kistan. Paul Noah reducerade några minuter senare men sista ordet fick Kevin Aslan med sitt 4-1-mål. Därmed blev det Arlanda2 som knep en direktplats till Division 6. För Märsta Syrianska kan det också bli uppflyttning, men i så fall om det blir avhopp högre upp i seriesystemet.

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
centrum_farsdag
ica_oktober
greeknighthelsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2