centrum_panorama2020

FC Arlanda2 vann seriefinalen

FC Arlanda2 vann derbyt inför ca 200 åskådare på Midgårdsvallen under söndagen.

centrum_artikel

Det var storpublik på Midgårdsvallen när FC Arlanda2-Märsta Syrianska gjorde upp om seriesegern i sjuan. FC Arlanda hade tagit med flera spelare från Division 4-laget och det var stundtals stor klasskillnad, Arlanda var spelförande och skapade mängder av chanser. Hade det inte varit för Märsta Syrianskas målvakt Rimon Bagdo så kunde matchen ha slutat tvåsiffrigt. Bagdo gjorde flera räddningar särskilt i andra då det stod 2-0.

Men Arlanda förvaltade sitt spelövertag och sin rutin på bästa sätt, när Karim Yaghlaji satte 3-0 med drygt tio minuter kvar så var det spiken i kistan. Paul Noah reducerade några minuter senare men sista ordet fick Kevin Aslan med sitt 4-1-mål. Därmed blev det Arlanda2 som knep en direktplats till Division 6. För Märsta Syrianska kan det också bli uppflyttning, men i så fall om det blir avhopp högre upp i seriesystemet.

centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_2019

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

aretslarling
speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

sportlov_sigtuna
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
connys