moderater_pan_sommar

FC Arlanda2 vann seriefinalen

FC Arlanda2 vann derbyt inför ca 200 åskådare på Midgårdsvallen under söndagen.

centrum_artikel

Det var storpublik på Midgårdsvallen när FC Arlanda2-Märsta Syrianska gjorde upp om seriesegern i sjuan. FC Arlanda hade tagit med flera spelare från Division 4-laget och det var stundtals stor klasskillnad, Arlanda var spelförande och skapade mängder av chanser. Hade det inte varit för Märsta Syrianskas målvakt Rimon Bagdo så kunde matchen ha slutat tvåsiffrigt. Bagdo gjorde flera räddningar särskilt i andra då det stod 2-0.

Men Arlanda förvaltade sitt spelövertag och sin rutin på bästa sätt, när Karim Yaghlaji satte 3-0 med drygt tio minuter kvar så var det spiken i kistan. Paul Noah reducerade några minuter senare men sista ordet fick Kevin Aslan med sitt 4-1-mål. Därmed blev det Arlanda2 som knep en direktplats till Division 6. För Märsta Syrianska kan det också bli uppflyttning, men i så fall om det blir avhopp högre upp i seriesystemet.

2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

bostad_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020
vaccin
centrum_helsida2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

defacto_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
swedol_outsider
bostad_outsider