mote_sommar

FC Arlanda2 vann seriefinalen

FC Arlanda2 vann derbyt inför ca 200 åskådare på Midgårdsvallen under söndagen.

centrum_artikel

Det var storpublik på Midgårdsvallen när FC Arlanda2-Märsta Syrianska gjorde upp om seriesegern i sjuan. FC Arlanda hade tagit med flera spelare från Division 4-laget och det var stundtals stor klasskillnad, Arlanda var spelförande och skapade mängder av chanser. Hade det inte varit för Märsta Syrianskas målvakt Rimon Bagdo så kunde matchen ha slutat tvåsiffrigt. Bagdo gjorde flera räddningar särskilt i andra då det stod 2-0.

Men Arlanda förvaltade sitt spelövertag och sin rutin på bästa sätt, när Karim Yaghlaji satte 3-0 med drygt tio minuter kvar så var det spiken i kistan. Paul Noah reducerade några minuter senare men sista ordet fick Kevin Aslan med sitt 4-1-mål. Därmed blev det Arlanda2 som knep en direktplats till Division 6. För Märsta Syrianska kan det också bli uppflyttning, men i så fall om det blir avhopp högre upp i seriesystemet.

sommar_sigtuna2020
connys_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

2020_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
nrh
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider