centrum_panorama2020
Glada spelare, ledare och barn i FC ArlandaFoto: Insändarbild
Här är beviset för cupsegernFoto: Insändarbild

FC Arlanda vann Upplandscupen

FC Arlanda besegrade Brottby i Upplandscupfinalen och blev därmed klart för Svenska Cupen 2017.

centrum_artikel

Som första lag i kommunen lyckades FC Arlanda vinna Upplandscupen. Maik Aslan inledde målskyttet med en kanonfrispark efter åtta minuter från 20 meter. Det var en fartfylld inledning av matchen med chanser åt båda håll. Innan paus kunde Pierre Yaghleji öka på till 2-0.

Brottby som hade bonusstraff tillgodo tog tillvara på den i inledningen av andra. Brotta tryckte sedan på med långa bollar men utan resultat mot ett resolut arlandaförsvar. Även Arlanda hade chanser framåt men man var för uddlösa i avsluten. 1-2 stod sig matchtiden ut och efteråt fick FC Arlanda en placket som bevis för segern 2016.
– Det var en fin avslutning på året, avgående tränaren ”Chino” och alla spelare har gjort en grym avslutning på denna höst där alla visar klubbkänsla, säger Eddi Khalaf, spelare, till märsta.nu

kcbygg_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
valvet_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

happy_homes_mars
defacto_helsida
marina_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
sommarlov_outsider
nrh
studenten2020_outsider