defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda ur trean

Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

Arlanda vann förvisso mot Kungsängen med 2-1 efter två mål av Tinotenda Chibharo i 30:e och 58:e minuten. Men samtidigt som Vaksala besegrade Håbo med 2-1 så innebär det att Arlanda får börja om i fyran 2019. Vaksala kniper kvalplatsen med två poängs marginal till Arlanda som ramlar ut tillsammans med Uppsala-Kurd och Håbo FF.

Märsta IK slutar sjua i serien efter en dålig höst. I sista matchen mot Vallentuna blev det 3-2 till Vallentuna. Märstas mål gjordes av Amir Khalaf Satar och Fredrik Lindberg.

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

happyhomes_2019
korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys
defacto_helsida
ridskola_2019_helsida
sangensemble

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

banner_trerosor

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

sportlov2019
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh