defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda ur trean

Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

Arlanda vann förvisso mot Kungsängen med 2-1 efter två mål av Tinotenda Chibharo i 30:e och 58:e minuten. Men samtidigt som Vaksala besegrade Håbo med 2-1 så innebär det att Arlanda får börja om i fyran 2019. Vaksala kniper kvalplatsen med två poängs marginal till Arlanda som ramlar ut tillsammans med Uppsala-Kurd och Håbo FF.

Märsta IK slutar sjua i serien efter en dålig höst. I sista matchen mot Vallentuna blev det 3-2 till Vallentuna. Märstas mål gjordes av Amir Khalaf Satar och Fredrik Lindberg.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

julbanner2

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sportfiskebanner2

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

happy_homes_juli
fme_jul
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

defacto_host2018

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
icavalsta_julbanner
sigtuna_funkis
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

outsider
objekt3
nrh_lania
objekt2
colorama_vinter
vanster_jul
sigtunavatten_standard
funkis_2
connys
komvuxq3_4
objekt4