defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda ur trean

Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

Arlanda vann förvisso mot Kungsängen med 2-1 efter två mål av Tinotenda Chibharo i 30:e och 58:e minuten. Men samtidigt som Vaksala besegrade Håbo med 2-1 så innebär det att Arlanda får börja om i fyran 2019. Vaksala kniper kvalplatsen med två poängs marginal till Arlanda som ramlar ut tillsammans med Uppsala-Kurd och Håbo FF.

Märsta IK slutar sjua i serien efter en dålig höst. I sista matchen mot Vallentuna blev det 3-2 till Vallentuna. Märstas mål gjordes av Amir Khalaf Satar och Fredrik Lindberg.

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

objekt4
sportfiske_banner
sbrf_sep
objekt3
nrh
outsider
komvuxq3_4
objekt2
sigtunavatten_standard
connys