sommar
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda ur trean

Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

Arlanda vann förvisso mot Kungsängen med 2-1 efter två mål av Tinotenda Chibharo i 30:e och 58:e minuten. Men samtidigt som Vaksala besegrade Håbo med 2-1 så innebär det att Arlanda får börja om i fyran 2019. Vaksala kniper kvalplatsen med två poängs marginal till Arlanda som ramlar ut tillsammans med Uppsala-Kurd och Håbo FF.

Märsta IK slutar sjua i serien efter en dålig höst. I sista matchen mot Vallentuna blev det 3-2 till Vallentuna. Märstas mål gjordes av Amir Khalaf Satar och Fredrik Lindberg.

sommar_centrum

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

colorama_april2
arlanda_golf_juli
sommar

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

connys
defacto_outsider
sportfiske_sommar
bonava_juli_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april