arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda ur trean

Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

centrum_pask

Arlanda vann förvisso mot Kungsängen med 2-1 efter två mål av Tinotenda Chibharo i 30:e och 58:e minuten. Men samtidigt som Vaksala besegrade Håbo med 2-1 så innebär det att Arlanda får börja om i fyran 2019. Vaksala kniper kvalplatsen med två poängs marginal till Arlanda som ramlar ut tillsammans med Uppsala-Kurd och Håbo FF.

Märsta IK slutar sjua i serien efter en dålig höst. I sista matchen mot Vallentuna blev det 3-2 till Vallentuna. Märstas mål gjordes av Amir Khalaf Satar och Fredrik Lindberg.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

centrum_pask_helsida
colorama_april2

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

bonava_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

logistik_utbildning
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

valsta_utveckling

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april
fme_outsider
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
valsta_utveckling_2