centrum_panorama2020
Karim Yaghlaji satte två mål och var en av de bättre på planen. Både offensivt och defensivt.

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

Hela 7-0 vann Arlanda med i Sunnersta, Uppsala. Karim Yaghlaji inledde målskyttet efter sju minuter och Roy Zeiono avslutade ett mönsteranfall där bollen gick som ett snöre från backlinje genom mittfältet och sedermera fram till Zeinou. Mass Khan tryckte in 3-0 tidigt i andra, Maik Aslan fyllde på med 4-0, Rodrigo Gomez 5-0, Yaghalji 6-0 och Aleksandar Iskander fastställde slutresultatet till 7-0 på övertid. Kort innan hade Iskander kostat på sig att missa öppet mål från en meter. Men han revanscherade sig genom att följa med upp i anfallet och avlossa en retur in bakom en chanslös målvakt.
– Vi var lugna inför matchen. Startar på bra sätt. Vet att Sunnersta har mycket att spela för, liksom oss. Fick igång rörelse, vi behöll lugn i spel och fick till två mål i första. Kontrollerar i andra och ökar på med fem till. Annars inga större orosmoln, uppger sportchef Eddi Khalaf.

I tabellen så har Arlanda och Kåre samma poäng men Kåre har bara en match kvar att spela, Kåre gör sin sista match nästa vecka medan Arlanda nu bara behöver en seger på två matcher för att ta seriesegern. Antingen gör man det hemma mot Fanna på lördag eller så blir det borta mot Tärnsjö 30:e september. Kåre möter i sin sista match bottenlaget VP. I sämsta fall för Arlanda blir det nu kvalplats som tvåa i fyran om Kåre skulle vinna och Arlanda förlora sina två återstående matcher.
– Serien kan avgöras nästa helg. Men vi håller oss till vår plan. Det blir tufft mot Fanna men vi ska försöka få ut allt vi har, säger Eddi Khalaf.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

marina_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

2020_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

centrum_helsida2020

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
nrh