center_pan21

FC Arlanda nollat i derbyt

FC Arlanda åkte på en 3-0-förlust i derbyt mot Enköpings SK på Enavallen.

Arlanda är fortsatt segerlösa och särklassig jumbo efter 14 matcher. Den senaste förlusten kom mot ESK. ESK vann upplandsderbyt med 3-0. Detta efter 2-0 i paus och ett mål efter vilan. Enligt den lokala sportsajten Lokalsport.nu var FC Arlanda uddlösa och man fick inte ens ett skott på mål. Arlanda har nu hela 14 poäng upp på GUSK som är laget närmast över strecket. Halva serien återstår men det ser onekligen mörkt ut för laget. På lördag möter man Kungsängen borta. Man har även fått tre matcher uppskjutna på grund av covid-19-utbrott i truppen. På lördag får man klara sig utan Mass Khan som fick syna det röda kortet i 66:e minuten.

bostad_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

2020_helsida
centrum_helsida2020
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

mp_host_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

connys_helsida
helsida_var2021
eldsjal-helsida
andersojag
happyhomes_sommar2020
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

defacto_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
bostad_outsider
swedol_outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal-outsider
mp-outsider