event_panorama

FC Arlanda nästjumbo efter ny förlust

Enskede IK vann för andra gången på drygt en vecka mot FC Arlanda som i och med förlusten är nästjumbo i Division 2 Norra Svealand.

Det går fortsatt tungt för FC Arlanda. Efter tränarbytet har man två poäng på fyra omgångar. I söndags kväll kom ny förlust, den fjärde på sex matcher. Enskede IK vann med 2-0 på Enskede IP. Jonathan Skoglund inledde målskyttet för Enskede efter tolv minuter. Ett resultat som stod sig till 93:e minuten när Enskede avgjorde.

Kvitteringsjakten kom av sig i och med att Aliemamy Samura fick syna sitt andra gula kort i mitten av andra. Sista 22 minuterna fick FC Arlanda jaga med en man mindre. Ännu en tuff match stundar om en vecka när FC Gute kommer till Midgårdsvallen. Bara två lag är segerlösa än så länge, förutom Arlanda även Stocksund.

social_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
sfs_out
ewas_outsider
mp_outsider2022
pantamera_out
connys
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
ridskola_2020_outsider