moderater_pan_sommar

FC Arlanda nästjumbo efter ny förlust

Enskede IK vann för andra gången på drygt en vecka mot FC Arlanda som i och med förlusten är nästjumbo i Division 2 Norra Svealand.

centrum_artikel

Det går fortsatt tungt för FC Arlanda. Efter tränarbytet har man två poäng på fyra omgångar. I söndags kväll kom ny förlust, den fjärde på sex matcher. Enskede IK vann med 2-0 på Enskede IP. Jonathan Skoglund inledde målskyttet för Enskede efter tolv minuter. Ett resultat som stod sig till 93:e minuten när Enskede avgjorde.

Kvitteringsjakten kom av sig i och med att Aliemamy Samura fick syna sitt andra gula kort i mitten av andra. Sista 22 minuterna fick FC Arlanda jaga med en man mindre. Ännu en tuff match stundar om en vecka när FC Gute kommer till Midgårdsvallen. Bara två lag är segerlösa än så länge, förutom Arlanda även Stocksund.

defacto_helsida
connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider
dack-outsider
swedol_outsider
nrh