arlandagolf_pan_aug
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

FC Arlanda närmare seriesegern efter utklassningsseger

Arlanda rusar mot Division 3 efter hela 7-0 mot Rasbo.

FC Arlanda vann med hela 7-0 mot Rasbo på Midgårdsvallen under lördagen. Roy Zeinou svarade för ett hattrick. Det stod bara 1-0 i paus men i andra kom hela sex mål från Arlanda. Utöver Zeinous hattrick satte Muhammad Hassan Fahad två mål samt Xavier Espinoza Contreras och Tesfai Ramon Ghebremeskel för ett.

Två matcher återstår av serien och Arlanda leder med tre poäng samt har tolv plusmål på Uppsala-Kurd. I nästa match möter Arlanda trean Håbo borta i Bålsta. Uppsala-Kurd möter Tärnsjö. Serien avgörs veckan efter, 21/9 med Arlanda hemma mot Rimbo.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
nrh