oppning
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

FC Arlanda kopplar grepp

FC Arlanda kopplade grepp om seriesegern efter klara 5-1 mot Procyon och leder nu serien med tre poäng samt har en match tillgodo: Vi visar stabilitet och vinner säkert, säger sportchefen Eddi Khalaf.

marstac_aug

Det ser ut som att bygden får ännu ett division 3-lag efter att FC Arlanda avfärdat Procyon med 5-1 på Midgårdsvallen. Man leder serien med tre poäng och har en match tillgodo när det återstår tre matcher för Arlanda men bara två för tvåan Kåre som oväntat förlorade på lördagen med 6-1 mot UIF.

FC Arlanda hade 2-0 i paus och ökade på till 3-0 innan gästerna reducerade. Nyförvärvet Sencer Sogük svarade sen för två mål och fastställde slutresultatet. Närmast väntar Sunnersta borta på lördag. Segern på lördagen var lagets femte raka seger.
– Idag var det ingen snack om vilket lag som skulle ta hem segern, vi visar styrka och är starka på hemmaplan vilket vi också visat under hela säsongen. Vi ska fortsätta med det hårda arbetet vi lägger ner och tar en match i taget, uppger sportchef Eddi Khalaf.

Målen: Självmål (33), Contreras (43), Gomez (53), Soguk (76, 78)

happy_homes_sommar
extra

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Ishockey Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

biljetter
division 4

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

Fotboll FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

slaget om uppland

Sent avgörande i derbyt – Rimbo vann

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Rimbo efter en riktigt dramatisk drabbning inför 610 åskådare: - Det är skittråkigt och jag är förbannad, säger Jesper Östlund efter matchen.

Video

Wings i TV4

Ishockey Wings besökte på söndagen Idrottens dag i Hagaparken och Team07 gav bort massor med utrustning till Ge bort till sport: - Jag brinner för Wings Hockeyskola och att få fler barn i Sigtuna kommun att börja spela hockey. Det är för att jag ser glädjen hos barnen och vet att vi kan bidra till att de blir vinnare i livet genom hockeyn, säger Annika Bröms, ansvarig för Wings Hockeyskola.

Riddarens vårdcentral i samarbete med Wings

Ishockey Nyöppnade Riddarens Vårdcentral i Märsta startar ett samarbete med Wings hockeyskola: - I ett socioekonomisk utsatt området som Märsta är det ännu viktigare så att inga barn som vill idrotta exkluderas på grund av ekonomiska skäl, säger Dr. Hammad Al-Saaid om samarbetet.

Se Rosersbergs IK i SVT

Innebandy Lilla Sportspegelen besökte Rosershallen i våras för att vara med i Rosersbergs IK:s avslutning med internturnering.

Festspecialisten – Standard
connys
standard
colorama_jan
korpentraning
siriusgatan26
lions_standard
standard_ridskola
Frisyr – Standard
borg
standard
karlavagnen46
cricketklubben
stockholmsvagen24b
sbrf2
Norra Redovisningshuset