eurosko_december
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

FC Arlanda kopplar grepp

FC Arlanda kopplade grepp om seriesegern efter klara 5-1 mot Procyon och leder nu serien med tre poäng samt har en match tillgodo: Vi visar stabilitet och vinner säkert, säger sportchefen Eddi Khalaf.

Det ser ut som att bygden får ännu ett division 3-lag efter att FC Arlanda avfärdat Procyon med 5-1 på Midgårdsvallen. Man leder serien med tre poäng och har en match tillgodo när det återstår tre matcher för Arlanda men bara två för tvåan Kåre som oväntat förlorade på lördagen med 6-1 mot UIF.

FC Arlanda hade 2-0 i paus och ökade på till 3-0 innan gästerna reducerade. Nyförvärvet Sencer Sogük svarade sen för två mål och fastställde slutresultatet. Närmast väntar Sunnersta borta på lördag. Segern på lördagen var lagets femte raka seger.
– Idag var det ingen snack om vilket lag som skulle ta hem segern, vi visar styrka och är starka på hemmaplan vilket vi också visat under hela säsongen. Vi ska fortsätta med det hårda arbetet vi lägger ner och tar en match i taget, uppger sportchef Eddi Khalaf.

Målen: Självmål (33), Contreras (43), Gomez (53), Soguk (76, 78)

hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

defacto_panorama_boka_mote
kulturklapp

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

happy_homes_sommar
skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

forskontor

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

magget_dejt

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

EXTRA

William matchhjälte igen

Ishockey William Karlsson sköt in matchavgörande 2-1 mot New York Rangers i natt och är uppe i 22 mål: - Jag har den bästa tiden i mitt liv just nu, säger William.

Blandad kompott i Torslanda

Handboll Båda Skånelas representationslag åkte till Torslanda på söndagen för matcher. Det blev förlust för damerna och klar seger för herrarna.

objekt2
objekt3
standard
standard_ridskola
matcher_skanela
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
connys
vinterstudiobf
biokalla_dec
nfc_vinter
objekt1