varumarke_defacto_sommar
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

FC Arlanda kopplar grepp

FC Arlanda kopplade grepp om seriesegern efter klara 5-1 mot Procyon och leder nu serien med tre poäng samt har en match tillgodo: Vi visar stabilitet och vinner säkert, säger sportchefen Eddi Khalaf.

marstac_aug

Det ser ut som att bygden får ännu ett division 3-lag efter att FC Arlanda avfärdat Procyon med 5-1 på Midgårdsvallen. Man leder serien med tre poäng och har en match tillgodo när det återstår tre matcher för Arlanda men bara två för tvåan Kåre som oväntat förlorade på lördagen med 6-1 mot UIF.

FC Arlanda hade 2-0 i paus och ökade på till 3-0 innan gästerna reducerade. Nyförvärvet Sencer Sogük svarade sen för två mål och fastställde slutresultatet. Närmast väntar Sunnersta borta på lördag. Segern på lördagen var lagets femte raka seger.
– Idag var det ingen snack om vilket lag som skulle ta hem segern, vi visar styrka och är starka på hemmaplan vilket vi också visat under hela säsongen. Vi ska fortsätta med det hårda arbetet vi lägger ner och tar en match i taget, uppger sportchef Eddi Khalaf.

Målen: Självmål (33), Contreras (43), Gomez (53), Soguk (76, 78)

hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

dackia_vinter2018
forskontor
extra

William hyllades efter nya mål

Ishockey William Karlssons satte sitt åttonde och nionde mål under natten mot Los Angeles: - Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, sa William efter matchen till NHL.com

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

defacto_panorama_boka_mote
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

vinter_bil
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

forsmaleri
skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

Märstaspelare i Upplandslaget

Fotboll Sju spelare, killar och tjejer, från Märsta IK har kommit med i Upplandslaget för vidare camper och provspel inför sommarens Elitläger.

standard_ridskola
colorama_jan
nfc_vinter
matcher_skanela
yrkesutbildningen
cricketklubben
agy2
lions_standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
dogranch
steningeliden32
borg
blackfriday
slutstation
skolgatan6d
connys
standard
dalgatan7b
frisyr2018