defacto_skor
Foto: Insändarbild/FC Arlanda

FC Arlanda kopplar grepp

FC Arlanda kopplade grepp om seriesegern efter klara 5-1 mot Procyon och leder nu serien med tre poäng samt har en match tillgodo: Vi visar stabilitet och vinner säkert, säger sportchefen Eddi Khalaf.

banner_artikel

Det ser ut som att bygden får ännu ett division 3-lag efter att FC Arlanda avfärdat Procyon med 5-1 på Midgårdsvallen. Man leder serien med tre poäng och har en match tillgodo när det återstår tre matcher för Arlanda men bara två för tvåan Kåre som oväntat förlorade på lördagen med 6-1 mot UIF.

FC Arlanda hade 2-0 i paus och ökade på till 3-0 innan gästerna reducerade. Nyförvärvet Sencer Sogük svarade sen för två mål och fastställde slutresultatet. Närmast väntar Sunnersta borta på lördag. Segern på lördagen var lagets femte raka seger.
– Idag var det ingen snack om vilket lag som skulle ta hem segern, vi visar styrka och är starka på hemmaplan vilket vi också visat under hela säsongen. Vi ska fortsätta med det hårda arbetet vi lägger ner och tar en match i taget, uppger sportchef Eddi Khalaf.

Målen: Självmål (33), Contreras (43), Gomez (53), Soguk (76, 78)

bildextra!

Märstaseger i derbyt

Fotboll Märsta IK var klart starkast i derbyt mot FC Arlanda och vann med 4-1: - Det är en derbymatch med mycket kamp och mycket vilja, men vi lyckas vinna med 4-1 och vi gör ändå bra mål tycker jag, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

premiar_sportfiske
division 3

Första derbyt på 18 år

Fotboll Första derbyt i division 3-sammanhang mellan två av bygdens är nu på lördag: - Vi har bra chans att få med oss ett bra resultat om vi kommer upp i nivå, sa MIK-tränaren Kaj Eskelinen efter 1-1 mot Håbo senast.

februari

Helgens matcher

Fotboll På fredag kväll inleder Rosersbergs IK helgens matcher med hemmamöte mot Gräsö Norrskedika. Höjdpunkten denna helg är givetvis derbyt på lördag!

clasohlson_robot
vuxenutbildning2
nationaldag_sigtunakommun
video

Karlsson målskytt när Vegas föll

Ishockey William Karlsson reducerade till 4-2 för Vegas mot Winnipeg men närmare än så kom inte sensationslaget som därmed ligger under i en matchserie för första gången.

division 3

Oavgjort för MIK trots drömstarten

Fotboll Märsta IK fick en drömstart mot Håbo med mål redan efter tre minuter, men tappade spelet i andra och även två viktiga poäng: - Vi kommer inte upp i standard, sa tränare Kaj Eskelinen efter matchen.

Skånelaiter i SM-final

Handboll Damernas final mellan Sävehof och H65 Höör bjöd på en match mellan ex-skånelaiterna Emma Fernis och Kristin Thorleifsdottir.

Märstaspelare på Svealandslägret

Fotboll Märsta IK har flera spelare med på Svealandslägret i Enköping denna helg: - De som är framstående under denna helg, har stor chans att sen bli uttagna till Utvecklingslägret i Halmstad, berättar Joakim Filmer-Hansen i Märsta IK.

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK spelar hemma mot Håbo medan FC Arlanda har en svår bortamatch mot Arlanda denna helg. Här är samtliga helgens matcher!

Skånela värvar från konkurrenten

Handboll Sknånela plockar in Erik Östling från konkurrenten Tyresö inför kommande säsong: - Erik har varit en av de allra jobbigaste mittsexorna att ha som motståndare i de senaste årens allsvenska, säger tränare Jimmy Karlsson.

Dags för SMACK-Rundan på söndag

Cykel Nu på söndag är det dags för SMACK-Rundan som går i kommunen: - Vi har som tidigare år olika distanser att välja på allt från 40km till 120km, berättar Stefan Lagerqvist på SMACK.

Första segern för MIK Dam

Fotboll Märsta IK vann sin första match i Division 4 när de på söndagen besegrade Bälinge på bortaplan: - Vinst 3-0 efter mycket övertygande spel och där man kontrollerade matchen på ett bra sätt. Hade skärpan varit rätt så hade det kunnat bli minst 2-3 mål till, berättar tränare Joakim Folmer-Hansen.

Karlsson bakom segermålet när Vegas avancerade

Ishockey William Karlsson och hans Vegas avancerade till konferensfinal i Stanley Cup efter att William legat bakom segermålet i match 6 mot San José: - Det är det största jag varit med om i karriären. Hittills. Men nu ska vi förstås försöka gå ännu längre, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

outsider_moderat
oppning_sportfiske2
objekt2
connys
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
standard_start
objekt4
vuxentutbildning
standard_ridskola
val2018
barnnplattan
objekt3
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
nfc_vinter