centrum_panorama2020

FC Arlanda klart för Division 3

FC Arlanda vann efter propaganandafotboll på Midgårdsvallen med 7-0 mot Fanna och är i praktiken klart för Division 3: - Nu ska det bli härligt med derbyn mot Märsta, säger veteranden Aleksandar Iskandar.

FC Arlanda hade inga problem att avfärda topplaget Fanna som jagade kvalplats på lördagen. Segersiffran skrevs till 7-0 inför ca 300 åskådare på Midgårdsvallen. De flesta var förväntansfulla för ett avancemang redan innan matchstart när det stod klart att Kåre besegrat VP med 4-3. Seger för Arlanda och i praktiken skulle det bli klart.

Stundtals var det propagandafotboll och bara ett lag på banan. När Roy Zeiono inledde målskyttet på sitt karaktäristiska vis med att stöta fram på ett inlägg så släppte alla nerver. I paus var det 3-0 och därefter rann det på. Sencer Sogük byttes in och var klinisk i avslut efter avslut. Han svarade för ett hat trick och fick ett mål bortdömt för offside.

Efter slutsignalen firade FC Arlanda med fansen och det såg inte ut att sluta än på ett tag i Märstankvällen. Veteranen Aleksandar Iskandar sa till märsta.nu efteråt att man varit överlägset i serien under hösten.
– Nu ser vi fram emot att möta Märsta i derbyn. Kommunen behöver det.

Fotnot: I teorin är FC Arlanda ännu inte klara för trean, men i sista omgången mot Tärnsjö måste man förlora med 18 mål om Kåre ska gå förbi. Kåre har spelat färdigt. 

 

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_helsida2020

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

festspec_corona_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

speedy_helsida
marina_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

2020_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
happy_homes_mars
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider