moderater_pan_sommar

FC Arlanda jumbo efter storförlust

FC Arlanda föll stort borta mot Järfälla och är jumbo efter åtta spelade matcher.

centrum_artikel

Det var en tung kväll för FC Arlanda borta mot FC Järfälla som i likhet med Arlanda är nykomling i serien. Järfälla vann för andra gången mot Arlanda dessutom. Matchen var faktiskt mållös i paus men i andra rann det iväg. Järfälla gick ifrån till 3-0 till i mitten av andra. Christian Sürer reducerade i 72:a minuten men mer än så blev det inte. Dessutom blev målvakten Lukas Hanusek utvisad i 85:e minuten varpå Järfälla gör 4-1 på straff och i 92:a minuten kommer 5-1. En tung afton och det återstår match till, borta mot Sandvikens AIK, ett jumbomöte, på söndag. Därefter är det uppehåll till i slutet av juli.

 

2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
helsida_var2021
connys_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida
vaccin
centrum_helsida2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
vaccin-outsider
bostad_outsider