moderater_pan_sommar

FC Arlanda jumbo efter storförlust

FC Arlanda föll stort borta mot Järfälla och är jumbo efter åtta spelade matcher.

Det var en tung kväll för FC Arlanda borta mot FC Järfälla som i likhet med Arlanda är nykomling i serien. Järfälla vann för andra gången mot Arlanda dessutom. Matchen var faktiskt mållös i paus men i andra rann det iväg. Järfälla gick ifrån till 3-0 till i mitten av andra. Christian Sürer reducerade i 72:a minuten men mer än så blev det inte. Dessutom blev målvakten Lukas Hanusek utvisad i 85:e minuten varpå Järfälla gör 4-1 på straff och i 92:a minuten kommer 5-1. En tung afton och det återstår match till, borta mot Sandvikens AIK, ett jumbomöte, på söndag. Därefter är det uppehåll till i slutet av juli.

 

social_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

defacto_helsida
connys_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider
ewas_outsider
pantamera_out
sfs_out
mp_outsider2022
outsider_social
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider