centrum_ettar
Michael Aslan och Xavier Espinoza ContrerasFoto: FC Arlanda

FC Arlanda inledde med seger

FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

FC Arlanda har tränat sedan 8:e januari men gjorde första träningsmatchen under lördagen, man blandade i laget och varvade veteranerna med yngre förmågor. Talangen Xavier Espinoza Contreras fick chansen att spela och gjorde även mål. Det var 2-1 i paus och 3-1 efter full tid 1-1 gjorde Michael Aslan, 2-1 var ett självmål och trean satte Contreras efter paus. Närmast möter man IFK Uppsala i Märsta på lördag.
– Laget står för en bra match och vinner rättvist, ett par juniorspelare får chansen att visa fram fötterna och gör det bra i den andra halvleken. En bra start för oss mot ett bra motstånd, konstaterar sportchefen Eddie Khalaf.

foretagarlunch
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

sigtuna_bygglov
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

pedagog2018
video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

februari
forskontor

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

Resultaten från Vasaloppet

Sport Flera kommuninvånare samt åkare från lokala klubbar åkte Vasaloppet. Bäst gick det för Carola Eriksson som slutade på plats 89.

veterankraft_standard
objekt2
vuxentutbildning
matcher_skanela
standard_ridskola
outsider_defacto
objekt4
sangensemble
standard_start
nfc_vinter
standard
objekt3
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard