moderaterna_tack
Michael Aslan och Xavier Espinoza ContrerasFoto: FC Arlanda

FC Arlanda inledde med seger

FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

FC Arlanda har tränat sedan 8:e januari men gjorde första träningsmatchen under lördagen, man blandade i laget och varvade veteranerna med yngre förmågor. Talangen Xavier Espinoza Contreras fick chansen att spela och gjorde även mål. Det var 2-1 i paus och 3-1 efter full tid 1-1 gjorde Michael Aslan, 2-1 var ett självmål och trean satte Contreras efter paus. Närmast möter man IFK Uppsala i Märsta på lördag.
– Laget står för en bra match och vinner rättvist, ett par juniorspelare får chansen att visa fram fötterna och gör det bra i den andra halvleken. En bra start för oss mot ett bra motstånd, konstaterar sportchefen Eddie Khalaf.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

happy_homes_juli
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

komvuxq3_4
objekt3
objekt4
nfc_vinter
objekt2
outsider
sigtunavatten_standard
connys
skanela_matcher18-19
sportfiske_banner
sbrf_sep
Norra Redovisningshuset