midsommar
Michael Aslan och Xavier Espinoza ContrerasFoto: FC Arlanda

FC Arlanda inledde med seger

FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

FC Arlanda har tränat sedan 8:e januari men gjorde första träningsmatchen under lördagen, man blandade i laget och varvade veteranerna med yngre förmågor. Talangen Xavier Espinoza Contreras fick chansen att spela och gjorde även mål. Det var 2-1 i paus och 3-1 efter full tid 1-1 gjorde Michael Aslan, 2-1 var ett självmål och trean satte Contreras efter paus. Närmast möter man IFK Uppsala i Märsta på lördag.
– Laget står för en bra match och vinner rättvist, ett par juniorspelare får chansen att visa fram fötterna och gör det bra i den andra halvleken. En bra start för oss mot ett bra motstånd, konstaterar sportchefen Eddie Khalaf.

varen2018
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sap_valet2018
sportfiskebanner2
brf_englamarken

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

vuxenutbildning2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

forskontor
connys
objekt2
sap_outsider
objekt3
veterankraft_standard
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
standard_ridskola
objekt4
outsider_defacto
val2018
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset