sportfiske_jubileum
Foto: Magnus Granhagen

FC Arlanda illa ute efter kryss

FC Arlanda fick bara 1-1 mot Håbo och därmed ska det mycket till om man ska klara kontraktet i slutomgången.

rosta_sigtuna2

Det fanns bara förlorare på Björkvallen i Bålsta efter att Håbo och FC Arlanda spelade 1-1. I och med resultatet är nämligen Håbo ur Division 4 och FC Arlanda är två poäng från att nå kvalplats inför sista omgången. Arlanda måste vinna sin sista match mot Kungsängen samtidigt som Vaksala förlorar sin match mot just Håbo som alltså inte kan bli annat än nästjumbo i serien.

Själva matchen då, det var mållöst i paus men Håbo tog ledningen knappt 20 minuter in i andra, kvitteringen kom först i 82:a minuten genom Karim Yaghlaji. FC Arlanda hade chanser under hela matchen men var ineffektiva, både Roy Zeino och Sencer Soguk missade bra lägen. På slutet fick man även Roy Zeino utvisad. Sista omgången spelas på söndag 7/10.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

nationaldag_helsida
mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

happyhomes_2019
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

bonava_maj_helsida
varfest_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

rosta_sigtuna2
oppning_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

eu_sap

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

ridskola2019_outsider
connys
mp_eu_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
rosta_sigtuna
oppning_outsider
sh_bovard_out
sh_oppet
defacto_outsider
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
nrh
v_eu