invigning_clasohlsson
Aleksandar JovanovicFoto: Insändarbild

FC Arlanda förstärker

FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

banner_artikel

Inför debuten i Division 3 har FC Arlanda förstärkt anfallet med 20-årige Aleksandar Jovanovic från Vasalund som ramlade ur Division 1. Enligt ett pressmeddelande från Arlanda har Jovanovic tränat med laget under november och imponerat på lagledningen:
– Vi är glada över att ha gjort klart med vårt första nyförvärv i år. Vi satsar ungt och ser en stor potential i Aleks som är en stor och stark anfallare, bra avslutare och lagspelare, uppger sportchefen Eddie Khalaf.

center_banner2
februari

Shahryar Khan Babar vann guld i Mens physique

Sport Shahryar Khan Babar från Valsta vann under lördagen internationella tävlingen Sedan Grand Prix och vann juniorklassen i Mens Physique: - Jag förberedde mig sen i början av januari och det resulterade i en förstaplats, det känns overkligt bra, säger han till märsta.nu.

dackia_2018
forskontor

Helgens matcher

Fotboll Det är hemmapremiärer för FC Arlanda och Rosersbergs IK. Märsta IK spelar bortamatch denna helg.

varen2018
EXTRA

Skånela klara för Allsvenskan

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

Soligt träningsläger för MIK

Fotboll Varför inte åka på ett träningsläger utomlands under påsklovet? Ja det var just vad Märsta IK P04 gjorde: - Vi har haft fem träningar och där två hölls av proffstränaren Reuf Dervic som har arbetat med flera toppklubbar och spelare i Europa. Mycket inspirerande för oss tränare och spelare. Han samarbetar bland annat med Vincente Del Bosque och Fabio Capello, säger tränare Joakim Folmer-Hansen

Arlanda redo för historiska premiären

Fotboll FC Arlanda har spelat färdigt denna försäsong och laddar nu inför premiären mot Vaksala i helgen: - Vi är disciplinerade i hela 90 minuter och lyckats göra ett fint mål framåt. Detta var en mycket bra insats, mot ett bra lag vilket bådar gott inför premiären, säger FC Arlandas sportchef Eddie Khalaf.

Avgörande kval väntar Skånela

Handboll Skånela vann den viktiga kvalmatchen mot RP Linköping och nu väntar tredje och avgörande på onsdag: - Det satt skönt, vi gör en jättebra match, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

objekt2
objekt3
standard_start
objekt4
connys
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
vuxentutbildning
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
val2018
standard_ridskola
matcher_skanela