centrum_standard
Aleksandar JovanovicFoto: Insändarbild

FC Arlanda förstärker

FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

centrum_standard

Inför debuten i Division 3 har FC Arlanda förstärkt anfallet med 20-årige Aleksandar Jovanovic från Vasalund som ramlade ur Division 1. Enligt ett pressmeddelande från Arlanda har Jovanovic tränat med laget under november och imponerat på lagledningen:
– Vi är glada över att ha gjort klart med vårt första nyförvärv i år. Vi satsar ungt och ser en stor potential i Aleks som är en stor och stark anfallare, bra avslutare och lagspelare, uppger sportchefen Eddie Khalaf.

magget_dejt
video

William på väg mot historisk lista

Ishockey William Karlsson kvitterade Floridas ledning i mitten av andra perioden men hans Vegas föll ändå i natt. Skulle måltempot hålla i sig för märstasonen så kan han ta sig in på en historisk lista över flest mål i ett expansionslag.

defacto_panorama_boka_mote
hockeyettan

Wings tappade ledning i Vallentuna

Ishockey Trots ledning med 3-1 förlorade Wings bortamötet mot Vallentuna med 3-5: - Tycker killarna gör en bra insats i 40 minuter, säger tränare Björn Lidström till Wings facebooksida.

happy_homes_sommar
forskontor

Olsson visade vägen för Skånela

Handboll Skånela gjorde processen kort med RP Linköping inför nästan 300 åskådare i Vikingahallen. - Skönt att få en seger direkt på hemmaplan i år, killarna var laddade och välförberedda på uppgiften, säger tränaren Jesper Östlund.

skånela-kungälv

Förlust mot serieledaren

Handboll Skånela spelade jämt med Kungälv och ledde stundtals i 20 minuter, men därefter var det slut på det roliga och i andra rann det iväg: - Jag sågar inte spelarna men vi ger upp, vi harr ett klubbemblem som vi spelar för, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

kulturklapp

Haris ny FIFA-domare

Fotboll Valstabon Haris Curovac har utsetts till FIFA-domare i Futsal: - Det är en ära och ska så klart bli väldigt roligt, säger Haris till märsta.nu

Dick och Micke förlänger

Innebandy Arlanda IBK förlänger med tränarduon Dick Lyngbrant och Michael Jonsson: - Vi har justerat avtalen lite och anpassat dem efter verkligheten. Dvs båda innehar rollen som ”headcoach” med huvudansvar för senior och juniorsidan för dam- respektive herrsektionen, det känns fantastiskt, uppger ordföranden Mattias Nordahl.

EXTRA

William matchhjälte igen

Ishockey William Karlsson sköt in matchavgörande 2-1 mot New York Rangers i natt och är uppe i 22 mål: - Jag har den bästa tiden i mitt liv just nu, säger William.

objekt3
oppethus
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
objekt4
objekt2
matcher_skanela
standard
Festspecialisten – Standard
nfc_vinter
biokalla_dec
objekt1
connys
vinterstudiobf