defacto_pan
Aleksandar JovanovicFoto: Insändarbild

FC Arlanda förstärker

FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

Inför debuten i Division 3 har FC Arlanda förstärkt anfallet med 20-årige Aleksandar Jovanovic från Vasalund som ramlade ur Division 1. Enligt ett pressmeddelande från Arlanda har Jovanovic tränat med laget under november och imponerat på lagledningen:
– Vi är glada över att ha gjort klart med vårt första nyförvärv i år. Vi satsar ungt och ser en stor potential i Aleks som är en stor och stark anfallare, bra avslutare och lagspelare, uppger sportchefen Eddie Khalaf.

hostfest_centrum

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

nrh
sportfiske_banner
objekt4
objekt2
connys
sigtunavatten_standard
outsider
objekt3
komvuxq3_4
sbrf_sep