moderaterna_juni
Aleksandar JovanovicFoto: Insändarbild

FC Arlanda förstärker

FC Arlanda har gjort klart med 20-årige anfallaren Aleksandar Jovanovic närmast från Division 1-laget Vasalund.

Inför debuten i Division 3 har FC Arlanda förstärkt anfallet med 20-årige Aleksandar Jovanovic från Vasalund som ramlade ur Division 1. Enligt ett pressmeddelande från Arlanda har Jovanovic tränat med laget under november och imponerat på lagledningen:
– Vi är glada över att ha gjort klart med vårt första nyförvärv i år. Vi satsar ungt och ser en stor potential i Aleks som är en stor och stark anfallare, bra avslutare och lagspelare, uppger sportchefen Eddie Khalaf.

steningeslottsommar

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportfiskebanner2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

socialutmarkelse
vuxenutbildning2
happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt3
veterankraft_standard
vuxentutbildning
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
connys
nfc_vinter
objekt4
val2018
yearlingsales
objekt2
sap_outsider
forskontor
outsider_moderat